Razlike su ogromne: Mama milenijalka i ćerka iz generacije Z na zabavan način dočarale šta ih deli

Olja Jelić Vesti 09.02.2024 13:34 0

Mama milenijalka Šenon je na TikToku podelila video sa svojom ćerkom iz generacije Z u kojem pokazuju najveće razlike između generacija.

Mama i ćerka

Printscreen/TikTok

Mama milenijalka Šenon je na TikToku podelila video sa svojom ćerkom iz generacije Z u kojem pokazuju najveće razlike između generacija. Ovakvi videozapisi u poslednje vreme sve se više mogu videti na društvenim mrežama, a ovaj video od objavljivanja pogledan je više od deset milliona puta.

Mama i ćerka napravile su "Nekad vs. danas" izazov u kojem su demonstrirale kako po njima izgleda javljanje na telefon, spuštanje slušalice, fotografiranje, spuštanje prozora automobila, stvaranje oblika srca i poziranje za grupnu fotografiju.

 

@livingwithlady It's like two velociraptors... Any we missed?! Do this with someone from another generation and compare answers; did you get any the same?! #thenvsnow #thenvsnowchallenge #genzvsmillenial ♬ original sound - Shannon

 

Rezultati su bili poprilično drugačiji, a Šenon i njena ćerka izgledale su kao da im je celo iskustvo bilo vrlo zabavno.

BONUS VIDEO:

 

 


 

 

 

Komentari (0)
Loading