Dženifer na aparatma: Britni Spirs pred svima priznala da se ljubila sa Ben Aflekom, ljudi je osuđuju

Slobodanka Ćorić Vesti 09.02.2024 13:10 0

To je ludo! Kad bih samo mogla da kažem šta se desilo pre toga

Britni Spirs

Shutterstock

Svetski poznata pevačica Britni Spirs objavila je na svojoj društvenoj mreži fotografiju ispod koje tvrdi da je poljubila Bena Afleka, supruga Dženifer Lopez. U objavi je bila slika Britni, koja stoji između Bena i dobitnice Gremija Dajane Voren, a ona je kasnije izbrisala objavu sa svog profila.

"Sjajna slika mene, Bena Afleka i Dajane Voren pre mnogo godina! On je tako neverovatan glumac. Zar sam zaboravila da pomenem da sam se družila sa Benom te noći... Iskreno, zaboravila sam... To je ludo! Kad bih samo mogla da kažem šta se desilo pre toga! O moj Bože, ja sam takva tračara. Pssst zaboravila sam", napisala je Britni u naslovu.

 

 

Ben i Dženifer su u braku od 2022. godine, a ova vest je iznenadila mnoge fanove jer je snimljena u leto 1999. godine. U to vreme, Ben i Britni su se navodno zabavljali sa drugim ljudima, iako su pre toga bili romantično povezani. Ben je u to vreme izlazio sa glumicom Gvinet Paltrou, a moguće je da je Britni izlazila sa Džastinom Timberlejkom dok su te godine započeli vezu.

Obožavaoci na društvenim mrežama smatraju da je Britni svojom objavom uznemirila Aflekovu suprugu Dženifer Lopez. Sve što znam je da je Džej Lo zgodna i da se Ben verovatno družio sa svakom slatkom glumicom i pop zvezdom, ako je suditi po ovome. Nadam se da je Bennifer 2.0 dobro", rekao je jedan korisnik društvenih medija.

Džej Lo će zadaviti Britni Spirs posle objave Bena Afleka!“, „Džej Lo će sledeće da ukrade Britnin vokal ako nastavi tako“, „Mislim da je ovo nepoštovanje jer je Džej Lo prati i ja lično ne bih voleo da vidim drugu ženu na njenoj vremenskoj liniji koja kaže da je imala aferu sa mojim mužem", "Ne znam šta da verujem. Ben je bio prilično divlji, a Britni je čudna", neki su od komentara.
 

Komentari (0)
Loading