Jelena Karleuša otkrila zašto se udala za mlađeg: Pevačica smatra da žene treba da slede njen primer, evo u čemu je caka

Slobodanka Ćorić Vesti 06.11.2023 18:29 0

Zato sam ja birala čoveka koji nije imao druge žene pre mene

Jelena Karleuša otkrila zašto se udala za mlađeg: Pevačica smatra da žene treba da slede njen primer, evo u čemu je caka

Printscreen/Youtube

Jelena Karleuša se, gostujući u jednoj emisiji, dotakla muško-ženskih odnosa pa otkrila javnosti svoju teoriju o tome zašto smatra da žene treba da biraju mlađe muškarce za bračne partnere. Ona je, inače, od 2008. s Duškom Tošićem od kog je sedam godina starija i smatra da joj je to bio pun pogodak.

 "Žene, vi morate da birate mlađeg zato što onaj koji je već naučen kako će da spava i kako će da pere zube, obuče se, mljacka, p*di, smrdi, da izlazi i da li će da izlazi i kako će da laže... To je sve onda veliki problem odučiti i prepraviti", počela je ona i objasnila dalje:

"Kako nešto što se stvrdlo, zapeklo, kao kad pečeš glinu kad je ona mekana i ti je oblikuješ i onda je ispečeš i onda: „Aj sad promeni mi ovo". Dok je mekano, mora da se prilagodi vašem telu, vašem bioritmu, vašem biću", smatra Jelena, koja se ni tu, međutim, nije zaustavljala.

"Muškarci su kao beli papir i onda ga ti fino ispišeš. Ne daj Bože kada ga druga žena ispiše", navela je pevačica u emisiji „Male stvari", a potom je zaključila rečima:

"Zato sam ja birala čoveka koji nije imao druge žene pre mene, zamislite da sam ja bila sa čovekom kome je druga žena ispisala taj pravilnik ponašanja i utisnula mu u njegovu moždanu koru. Kao što bi bilo strašno svakoj ženi posle mene sa Duškom, jer bi svuda po njemu pisalo Jelena Karleuša".

Komentari (0)
Loading