Aleksandru je muž varao godinama, a ona mu je oprostila: "Nisam htela da ga napustim u njegovim najtežim momentima"

Vesti 07.06.2023 10:22 0

Aleksandra Asevedo (26) ostala je zatečena nakon što je saznala da ju je suprug Majkl (31) varao veći deo njihovog braka. Ali uprkos izdaji, rekla je da je važno da mu oprosti.

shutterstock

Shutterstock

Žena mu je oprostila jer nije htela da ga ostavi u njegovom „najmračnijem trenutku“. Aleksandra je bila potpuno potresena nakon što je saznala da joj je muž bio neveran tri i po godine, a da su u braku pet godina. Majka troje dece saznala je za izdaju kada je u decembru 2022. videla poruku njegovoj ljubavnici na njegovom telefonu.

Nakon što se suočila sa Majklom, on joj je priznao da se viđao sa drugom ženom poslednje tri i po godine. Napustio je porodičnu kuću nedelju dana dok je Aleksandra pokušavala da shvati šta želi. Nakon što mu je zapretila razvodom, Majkl je na kraju počeo da shvata da mora nešto da promeni. Tada je odlučio da radi na popravljanju njihovog braka - krenuo je na terapiju da to i dokaže.


Postupci njenog muža poklopili su se sa njegovim rečima kajanja što ju je navelo da mu da drugu šansu. - Kada sam prvi put saznao da me vara, bio sam povređen, pun besa i neverice. Uvek sam ga hvalila, pa mi je bilo teško kada sam saznala da je imao aferu - rekla je njegova supruga. Prošla je kroz ciklus ludih emocija, od tuge preko povrede do besa i zbunjenosti, sa malo nade. Učinio je sve da se pomiri. - Ali kada sam počeo da omekšavam, dozvolio sam da reči koje je izgovorio postanu sadržajnije i video sam da njegove reči odgovaraju njegovim postupcima. Počeo sam da primećujem njegov trud. Odlučio je da uzme Bibliju i ode na terapiju – dodaje ona. Sada mnogo pričaju. On će nastaviti da pokušava da joj se dokaže.

shutterstock

Instagram

 

 

Nije htela da ga ostavi u teškim trenucima, jer je on uvek bio sjajan tata, kako kaže, a brak je generalno bio dobar. Sve ju je to šokiralo, ali je rekla da je to bilo i vreme kada mu je neko zaista bio potreban.

- U početku sam se osećao kao potpuno đubre, a kako je vreme odmicalo, osećao sam se kao da mi je teret krivice malo pao sa ramena. To je definitivno najveća greška koju sam napravio i zbog čega ću žaliti jako dugo, ako ne i zauvek. Siguran sam da je bilo boljih načina da se dođe do boljeg mesta, ali sada smo tu. Zahvalan sam na drugoj prilici - rekao je Majkl.

U početku je Majkl govorio svojoj ženi da su poruke njegovog ljubavnika bile samo nasumične poruke od prijatelja, ali Aleksandrin osećaj joj je govorio da postoji nešto više. To ju je navelo da pregleda njegov telefon i otkrije istinu, prenosi Dejli star. Kada je otkrila dovoljno informacija da se suoči sa njim, postavila mu je još pitanja, a on je na kraju sve priznao.

- U početku je bilo mnogo ljutnje i bola - rekla je ona. Aleksandra je ostala povređena i razmišljala je kako da krene napred. Majkl je mislio da će biti lakše da se razvede kada se sve sazna, ali odjednom je shvatio da mora naporno da radi kako bi pokušao da popravi stvari. - Nisam mogao tek tako da odem - dodao je. Prvo što je shvatio je da mu je Bog potreban u svom životu.


- Sve sam te stvari ranije poricao, ali sam shvatio da se tako ne živi. Znao sam da mi treba pomoć i sa alkoholom i da odem kod terapeuta da popravi stvari. Aleksandra je bila mnogo lepša nego što bih ja verovatno bila. U početku nisam želeo da pričam, ali ona je nastavila da gura i na kraju sam se otvorio i počeo više da pričam i pokušavam da popravim stvari. Želimo da stvari budu bolje, bili smo prilično dobri i prilično dobro smo upravljali stvarima i osećam da mi sada ide bolje u razgovoru o stvarima. Nikada nisam bio pričljiv, a ona me je uvek pitala zašto ne pričam, a ja sam konačno shvatio da treba da počnem da pričam - priznaje Majkl.
Komentari (0)
Loading