Kristina je šest nedelja izlazila sa oženjenim muškarcem: "Žene, postojali su znakovi upozorenja, a moja mama ih je otkrila"

Vesti 08.02.2023 08:00 0

Kristine iz Kalifornije nedavno je podelila na TikTok-u kako je prošlog leta izlazila sa muškarcem šest nedelja, a da nije znala da je oženjen dok njena mama nije odlučila da ga proveri; a onda je otkrila još neke njegove tajne...

Kristina je šest nedelja izlazila sa oženjenim muškarcem: "Žene, postojali su znakovi upozorenja, a moja mama ih je otkrila"

Printscreen/TikTok

"One noći kada sam saznala da je u braku, spustila sam slušalicu, otvorila zasluženu flašu vina i pozvala svoje najbolje drugarice da gledaju Druge žene sa mnom", rekla je ona. U svom videu je takođe objasnila da je upoznala muškarca preko aplikacije za sastanke Bumble i da je delovao kao kul momak. Počeli su da se viđaju otprilike jednom nedeljno, kaže, i planirao je zaista zabavne sastanke, obično ponedeljkom ili utorkom.

Ubrzo je, dodaje, shvatila da on uvek dolazi kod nje i da je nikad ne zove, ali i da mu je odeća često puna pseće dlake; iako joj je rekao da nema psa. Ipak, odlučila je da kaže roditeljima da se viđa sa nekim, dodajući da „ne može da nađe ništa loše o njemu“, ali je onda njena mama preuzela stvar u svoje ruke.

„Moja mama je, na tipičan način za mamu, odmah odlučila da ga proveri“, otkrila je ona. „Ne znam šta ju je nateralo na to“, kaže Kristina, kojoj je ubrzo mama javila ono što nije očekivala. „Sledećeg jutra me je pozvala i poslala mi njegovu veb stranicu o njegovom venčanju, i nije mi trebalo dugo da pronađem njegovu ženu na Instagramu.


Na sledećem snimku žena je rekla da je ženi poslala poruku u kojoj joj je sve objasnila, te da je bila prijatna i puna razumevanja. - Samo je htela više detalja o našim izlascima - rekla je Kristina, a zajedno su njih dve shvatile da se zabavlja sa još najmanje tri žene. – Kada sam mu rekla šta znam, pravio se glup i rekao mi da će mu žena „ionako uskoro biti bivša”, iako mi je rekla da se neće razvesti od njega. Nema veze, bitno je da sam uspela da glatko izađem iz tog ljubavnog trougla (ili šestougla!) – zaključila je ona, a prenosi NY Post.

Komentari (0)
Loading