Devojka na Tviteru opisala kakav je osećaj biti u KOMI: "Mislila sam da sam BUDNA i da mi svi rade o GLAVI"

Vesti 24.03.2023 15:00 0

Mnogi ljudi nisu svesni da u komi, ali ova devojka tvrdi da je imala osećaj da je sve vreme budna

Devojka na Tviteru opisala kakav je osećaj biti u KOMI: "Mislila sam da sam BUDNA i da mi svi rade o GLAVI"

Shutterstock

Jedna devojka je na Tviteru opisala kakav je osećaj biti u komi nakon što je prošle godine hospitalizovana. Kejli Frensis je podelila svoje iskustvo na Tviteru nakon što je virusni TikTok video koji opisuje iskustvo počeo da kruži društvenim medijima.

Prema tvrdnji jednog tiktokera koji je proveo dva meseca u komi, njegov osećaj za vreme je bio stvaran, ali mu se činilo da je u komi proveo „dva miliona godina“, a vreme mu je bilo toliko dugo da nije čak i svestan da se probudio iz kome i da je mislio da je mrtav.

 


Kejli je objasnila kako je provela deset dana u komi u januaru 2021. nakon ozbiljnog napada astme koji se pretvorio u upalu pluća, a njeno iskustvo bi moglo da vas natera da ozbiljno dovedete u pitanje stvarnost, pa čitajte sa oprezom. Uverena da je budna Kejli je potvrdila iskustvo podeljeno u viralnom TikTok video snimku, otkrivajući da je osećaj identičan kao kada ste potpuno budni.

 

 

 

-Bila sam u komi i mislila sam da sam živa i da samo živim svoj život. Nisam ni znala da sam u komi. Mislim da se to razlikuje od osobe do osobe - napisala je, a korisnici Tvitera su je zasipali pitanjima .

Devojka je otkrila kako je bila ubeđena da se pridružila sekti dok je bila u komi. Čak i kada se probudila, bila je sigurna da su lekari i medicinske sestre deo kulta, pa je njena percepcija stvarnosti bila potpuno iskrivljena.

- Kada sam se probudila, mislila sam da sam u saobraćajnoj nesreći. Halucinirala sam. Uopšte nije bilo smešno - otkrila je ona.


- Najteže je bilo buđenje iz kome. Trebalo mi je dve nedelje da polako hodam. Sestre su me hranile. Bilo je strašno - napisala je.

BONUS VIDEO

 

 


 
Komentari (0)
Loading