13:40 Zdravlje Kardiolog dr Milijana Balević: Nagli pad temperature najteže podnose srčani bolesnici, oni treba ovo da urade
10:08 Zdravlje Ako se ne leči, dovodi do teških poremećaja: Pulmolog otkriva koje astma simptome nikako ne smemo da ignorišemo
14:59 Zdravlje Sve više ljudi u Srbiji ima ovu bolest: Simptomi mogu da vas zavaraju, dr Stjepanović upozorava koji je najopasniji i kada je vreme za lekara
17:01 Zdravlje Telefon Hitne pomoći se usijao zbog promene vremena: Svi se žale na iste tegobe, a ovim pacijentima je najteže
17:30 Zdravlje Bole vas PLUĆA i nenormalno KAŠLJETE: Pulmolog otkriva kako da OJAČATE kapacitet pluća VEŽBOM DISANJA koja zasigurno RADI
15:00 Ispovesti Devojka na Tviteru opisala kakav je osećaj biti u KOMI: "Mislila sam da sam BUDNA i da mi svi rade o GLAVI"
15:20 Poznati UNUK Boba Marlija preminuo u 31. godini: Bolest ga je pratila od malih nogu, a NAPADI se mogu pogoršati ako se reaguje na vreme
19:35 Zdravlje SRBI ove lekove gutaju i kada ne treba: Nisu ni svesni koliko mogu da im ugroze ZDRAVLJE i život
10:08 Zdravlje PODIGNITE BRZO VAŠ IMUNITET Sok od ovog VOĆA smanjuje rizik od čak SEDAM opasnih bolesti!
10:09 Zdravlje Šta mesec ROĐENJA govori o vašem zdravlju: Čuvajte se SRČANOG UDARA ako ste rođeni baš u ovom PERIODU!
18:59 Zdravlje Najefikasniji MEDITERANSKI lek koji pobeđuje ASTMU i BRONHITIS: Sve što vam treba su suve SMOKVE i ovo ulje!
21:57 Zdravlje Koliko najduže možemo da živimo? Naučnici otkrili koje su gornje granice životnog veka žena i muškaraca, rezultati iznenadili
21:16 Dom i saveti Žene iz Svajcarske brišu prašinu jednom u dve nedelje: 5 trikova za čišćenje uz pomoć kojih se rešavaju svih muka, neverovatno im štede vreme
20:46 Lepota i Moda Najveća zabluda je da morate i ujutru da operete lice: Evo kako se pravilno čisti koža, nije po principu što više to bolje
20:21 Porodica Briznuo u plač kada su mu doneli tek rođenu sestru: I najtvrđa srca zaplakaće kada vide ovaj prizor
19:54 Dom i saveti Elektirčar Zoran upozorio zašto je važno da bojler bude isključen tokom tuširanja: Posle ovog objašnjenja više nikada se nećete kupati dok je uključen
19:29 Horoskop Dnevni horoskop za utorak, 5. novembar: Ovnovi što pre rešite stvari iz prošlosti, Lavovi moraju više da se odmaraju