San svake ŽENE, njoj je bio NOĆNA MORA: Greškom se probudila sa VEĆIM GRUDIMA i OGROMNIM USTIMA!

Vesti 22.02.2022 16:45 0

Tifani Mils je mama koja se prijavila za jednu operaciju, a dobila nešto potpuno suprotno

San svake ŽENE, njoj je bio NOĆNA MORA: Greškom se probudila sa VEĆIM GRUDIMA i OGROMNIM USTIMA!

Printscreen/TikTok

Tifani Mils je planirala smanjenje grudi, s obzirom na to da je trpela i bolove u leđima. Greškom se probudila sa ogromnim implantima, uvećanim usnama i odrađenom liposukcijom.


Ova 29-godišnjakinja mama je nakon operacije došla u hotelsku sobu i primetila da joj iz stomaka izlazi dren. Odmah je shvatila da stvari nisu išle po planu, ali je potvrdila da se već žalila i da joj je rečeno da nije ništa strašno i da treba da bude srećna jer je praktično dobila besplatnu operaciju.

Ubrzo potom je hitno vraćena u bolnicu, a implant joj je pocepao kožu. Ostala je sa otvorenim ranama i krvnim ugrušcima u plućima i nogama, a lekari su se uplašili da će dobiti septički šok. 

Ona uopšte nije ni bila kandidat za operaciju abdomena jer nija imala višak kože.

Previše su mi stegli kožu, što znači da je imala mnogo ožiljaka i nije mogla da stoji uspravno. „Rezovi ispod grudi su mi se potpuno otvorili zbog činjenice da su mi ugradili implantate, a težina je bila prekomerna. „To je bilo najgore iskustvo u mom životu.

Nisu joj rekli da su pomešali njene podatke sa drugom pacijentkinjom sve do sledećeg dana, kada su napokon priznali  grešku preko telefona. 

takođe su joj rekli da na to ne gleda kao na nešto loše, uprkos činjenici da je u bolnicu došla, ne da bi povećala grudi, već da bi ih smanjila.

Tifani jenakon toga  pristala na proceduru od 6.000 funti nakon što joj je lekar to preporučio. - Dogovorili smo se za podizanje i smanjivanje -pojasnila je Tifani. Trideset minuta pre zahvata pričalo se o tome da će iz jedne dojke izvući još malo masnog tkiva kako bi bile ujednačene. "Nisam bila spremna za to, ali sam se složila da uradimo ono što je neophodno". Više bih volela da budu ujednačene i da izgledaju dobro. Još uvek nije bilo dogovora o implantatima ili zavojima." Nakon što se vratila sa operacije, Tifani je objasnila da je osoblje hitno odvezlo sa klinike jer su joj rekli da im treba krevet.

Dodala je da je nisu zadržali na posmatranju, izvukli su je odatle što su brže mogli. „Kada sam se probudila u hotelu, videla sam zavoje preko stomaka -rekla je Tifani.

- Skinula sam zavoj i videla da imam ogroman rez od kuka do kuka i modrice na celoj strani. „Na mojoj desnoj bradavici, bradavica se odvojila od areole. Bilo je kao  ogromna crna rupa, ali su mi doktori rekli da je  to je samo krasta. „U početku se nisu javljali. Potpuno su me ignorisali i spustili bi slušalicu kada bih zvala.“

Dve nedelje kasnije, Tifani je primljena u bolnicu nakon što su joj se rane ispod dojke inficirale, a krvni ugrušci pronađeni u plućima i nogama. Njen partner, pomoćnik veterinara Kris Harper, 28, bio je užasnut kada je video posledice operacije.  „Neverovatno je što doktorka nije slušala ništa što je rekla, samo je htela podizanje i smanjenje, a ona nije slušala. „Kada su je doneli kod mene, nije bila ni budna. Oči su joj bile jedva otvorene, bila je pognuta u invalidskim kolicima i niko nije obraćao pažnju na nju. „Bilo je tako strašno kada je na kraju otišla u bolnicu, nisam želeo da je vidim kako prolazi kroz sve ovo. Nisam mogao ništa da uradim."

Od ove procedure, Tifani se bori da vrati svoj život u normalu, jer ju je iskušenje teško finansijski pogodilo.  -- Uspela sam da osporim operaciju kod svoje banke i vratim novac. Klinika pokušava da se bori protiv toga i tvrdi da je to ono što sam tražila. „Još se oporavljam, upravo sam imala drugu operaciju, kako bih ispravila probleme koje su mi izazvali- potišteno je govorila ova mlada majka.

 


 

 

Komentari (0)
Loading