Dnevni horoskop za sredu, 3. april: Blizanci, čuvajte se naglih odluka, Lavovima se komplikuje poslovna situacija

Vesti 02.04.2024 19:30 0

Pročitajte šta vam zvezde poručuju

horoskop

Shutterstock

Ovan 

U narednih nekoliko dana bićete posebno uspešno aktivni posebno kada je u pitanju poslovna situacija sa ljudima iz inostranstva jer ćete pokazati sve ono što najbolje znate i umete u poslu. Osoba  u znaku Lava vam je velika poslovna prepreka pa pokušajte da je prevaziđete ovih dana. 

Bik 

Retrogradni Merkur stvara veoma nezgodne aspekte koji se tiču vaše psihe i pojačavaju vaše strahove koji se pretvaraju u potrebu da se raspravljate sa svima oko vas. Nemojte dozvoliti da vas poslovna situacija poklopi u emotivnom smislu. 

Blizanci

Čuvajte se naglih preokreta mišljenja i naglih odluka kada su u pitanju odnosi sa porodicom i sa partnerom.

Retrogradni Merkur vam ne prija jer vas tera da donosite prebrzo odluke koje niste dobro prevazišli u sebi. Zdravlje je stabilno. 

Rak 

Do kraja dana povoljne vesti iz inostranstva od osobe sa koje već dugo poslovno sarađujete i koja vam nudi novi vid saradnje. Porodična situacija vam ide na ruku zato što stvari se rešavaju u vašu korist. Problemi sa novcem. 

Lav 

Do kraja dana budite spremni na poslovnu saradnju sa ljudima sa kojima ne želite baš toliko da sarađujete ali ovo sistem da prihvatite ono što vam se daje. Ljubavna situacija će biti bolja onog momenta kada naučite da kontrolišete sebe i svoje misli. 

Devica

Vaša poslovna strana je ovih dana preterana u smislu previše aktivnosti u kojima ne umete baš da se snađete. Bez obzira koliko ste dobar organizator, svi oko vas su sposobniji jer mogu da sagledaju stvari bez previše unošenja emocija koje unosite unazad nekoliko dana. 

Vaga

Posao ne može da čeka i vi se tako ponašate prema svemu onome što se dešava trenutno u vašem životu. Ljubavna situacija će biti bolja onog momenta kada naučite da se kontrolišete i kada naučite da pokažete svoje emocije na pravi način umereno i diplomatično. 

Škorpija

Nemojte donositi nagle odluke posebno kada su u pitanju odnosi u krugu porodice jer mnoge stvari vam nisu jasne. Probajte prvo da razgovarate sa ljudima oko vas posebno kada su u pitanju mlađi članovi porodice jer mnogo toga će vam biti jasnije do kraja dana. 

Strelac

Vaša situacija može biti mnogo bolja ako naučite da kontrolišete sebe i sve ono što imate da kažete drugima. Retrogradni Merkur vam stvara osećaj napetosti i nervoze u vezi poslovnog sastanka koji treba da se održi tokom dana. Najvažnije da poštujete sebe i vreme druge osobe. 

Jarac

Veoma ste ambiciozni ali vaše ambicije ne mogu u ovom trenutku da se iskažu na pravi način. Osoba u znaku Device vam stvara veliku nervozu i napetost zato što ima potrebu da vam kaže sve što misli direktno u oči. Oslonite se na vašeg partnera što se tiče emocija i ljubavi. 

Vodolija

U narednom periodu od vas zavisi kako će se stvari odvijati jer ste vi ti koji znate i umete da organizujete sve što se tiče posla i poslovne organizacije. Osoba koja je dominantnija od vas u smislu posla daje vam prednost u narednih nekoliko dana u vezi poslovnih rezultata. 

Ribe 

Čuvajte se emotivnih preokreta kada su u pitanju ljudi sa kojima poslovno sarađujete. A kada su u pitanju emocije naučite da kažete ne i da poštujete sve ono što se tiče vas i vaših odnosa sa ljudima sa kojima ste bliski. Glavobolja. 

BONUS VIDEO:

 
Komentari (0)
Loading