Dnevni horoskop za četvrtak 25. maj: Rakovi puni NEGATIVNE energije, Lavovima se savetuje da budu MANJE tvrdoglavi

Vesti 24.05.2023 21:40 0

Evo šta vam zvezde predviđaju za sutra

Dnevni horoskop za četvrtak 25. maj: Rakovi puni NEGATIVNE energije, Lavovima se savetuje da budu MANJE tvrdoglavi

Shutterstock

Ovan

Vaša energija je danas veoma delikatna zato što imate probleme sa načinom razmišljanja. Probajte da se što bolje koncentrišete i to će se pozitivno odraziti na vaš osećaj stabilnosti. Mogući problemi sa kičmom.

Bik

Previše ste tvrdoglavi i to se odražava na vaš odnos sa ukućanima. Probajte da kanališete svoje negativne misli i da se otvorite za neke nove poslovne priče. Zdravlje je stabilno. 

Blizanci

Komunikacija sa partnerom je veoma otežana zbog vašeg osjećaja ljubomore.  Gledajte da sredite emotivno sebe i ne dovodite svoj odnos sa partnerom u nestabilne aspekte.. Čuvajte se loših vesti. 

Rak 

Danas ste posebno nervozni i napeti zbog nerešenih situacija iz prošlosti.  Partnerski odnos je veoma je stabilan zbog vaše želje da sve dovedete u savršenom aspektu. Problemi sa spavanjem. 

Lav 

Sam početak dana je pod uticajem drugih ljudi posebno članova porodice. To negativno utiče na vaše želje i potrebe. Veoma ste napeti zbog toga i niste u stanju da održite svoja obećanja. Problemi sa stomakom. 

Devica 

Tokom dana pokušajte da se emotivno sačuvate naročito kada su u pitanju odnosi sa partnerom. Ljubavna situacija je već neko vreme u problemu i to zahvaljujući vašoj potrebi da stalno dominirate i donosite odluke samostalno. 

Vaga 

Ovo je veoma napet period kada su u pitanju odnose sa inostranstvom i sa ljudima sa kojima poslovno sarađujete.  Pokušajte da se koncentrišete i okrenete sebi i svojim ambicijama. U narednih nekoliko dana mogući problemi sa kičmom. 

Škorpija

Do kraja dana bićete veoma dobro raspoloženi i uspećete da popravite odnose sa partnerom i njegovim roditeljima.  Čuvajte se naglih odluka po pitanju poslovnih odnosa sa osobom u znaku Vodolije. 

Strelac

Vaš osećaj slobode je nezamenjiv i to je ono na čemu ćete raditi tokom celog dana. Partnerski odnos ne funkcioniše već neko vreme i gledajte da sa  partnerom to rešavate u najboljem mogućem smislu. Više spavanja. 

Jarac 

Do kraja ove nedelje potrudite se da budete sebi na prvom mestu jer imate probleme koje ne možete da rešite već neko vreme u krugu porodice. Ljubavna situacija iz stabilna i to vas ispunjava maksimalno. 

Vodolija 

Do kraja nedelje povedite računa o tome koliko i na koji način sebe dajete posebno kada su u pitanju poslovni aspekti. Situacija u krugu porodice je veoma napeta zbog vaše potrebe da stalno budete " crna ovca ". 

Ribe 

Do sada ste previše bili opterećeni porodicom i odnosima u kući. Od danas pokušajte da se posvetite svemu onome što ste zapostavili. Ljubavna situacija je veoma komplikovana zbog vaše tvrdoglavosti i iskrenosti. 

Komentari (0)
Loading