Dnevni horoskop za sredu 24. maj: Rakovi, povedite računa o zdravlju, Lavovi, ne donosite nagle odluke!

Vesti 23.05.2023 20:30 0

Evo šta vam zvezde predviđaju za sutra.

Ljubav

Shutterstock

Ovan 

U narednih nekoliko dana kasnićete sa rešavanjem problema u komunikaciji sa partnerom. Ovaj odnos je veoma napet zbog potrebe vaše da uvek i zbog svega budete u pravu. Probajte da se malo opustite. 

Bik 

U narednih nekoliko meseci otvaraju vam se poslovne saradnje sa inostranstvom. Na vama je da budete mudri i dobro da se organizujete, ako zaista to želite. Nije sve onako kako izgleda. Ljubavni razgovori do kraja dana.

Blizanci

U komunikaciji sa partnerom bićete veoma aktivni i opušteni. Niste previše okrenuti sebi i svojim željama, to vas itekako košta u narednom periodu. Gledajte svoje potrebe i biće vam zaista bolje. 

Rak 

Do kraja dana vodite računa o mogućim aspektima svadje sa partnerom. Mars je teško aktiviran i donosi vam lošu energiju koju morate znati da kontrolišete. Zdravlje je pod uticajem emocija. 

Lav 

Sve se svodi na vaš unutrašnji mir i stabilnost, to vam je najvažnije. Posmatrajte druge i ne donosite nagle odluke o sebi. Dovoljno ste sami po sebi dramatični. Sve će doći na svoje, samo ne žurite. Sve je do vas i vaših želja. 

Devica 

Sa roditeljima ili članovima porodice već neko vreme ste veoma negativno aktivirani jer nemaju dovoljno razumevanja za vas i vaš ljubavni život. Nemojte se previše oslanjati na druge ljude u vezi posla i poslovne mogućnosti da poslovno putujete. 

Vaga 

Ljubavna priča koju imate pod uticajem Marsa u Lavu može dobiti novu konotaciju i da se preokrene veoma pozitivno za vas. Čuvajte se naglih odluka u vezi posla jer od toga zavise mnogi ljudi i njihovo dalje poslovanje. Zdravlje je odlično.

Škorpija

Tokom dana biće te veoma dobro raspoloženi, zahvaljujući ljubavnim pozitivnim vestima od drage osobe. Gledajte da što bolje radite svoj deo što se tiče posla jer su moguće zamerke od strane osobe u znaku Lava.

Strelac

U narednom periodu bićete pod jakim utiskom voljene osobe jer se njoj dešavaju neke bitne stvari u vezi posla i u vezi novca. Budite joj podrška i pravi prijatelj sa savetima i ljubavnim nežnostima. Zdravlje je stabilno ali vodite računa o mogućem umoru. 

Jarac

Do kraja dana vodite računa o tome kako komunicirate sa voljenom osobom jer su moguća nerazumevanja. Bićete pod jakim uticajem tuđih misli što nije svojstveno vama. Gledajte sebe i svoju porodicu. Oni su vaša baza. 

Vodolija

Do kraja dana bićete veoma aktivni i to zbog dobrih vesti iz inostranstva. Najbolje je da se sada dobro poslovno organizujete posebno po pitanju poslovnog puta ili promena koje slede. 
Glavobolja. 

Riba 

U narednih pet dana pod jakim uticajem ste Merkura koji vam ukazuje na potrebu da budete sa sobom u skladu. Nemojte dozvoliti da vas drugi zloupotrebljavaju posebno kada su u pitanju odnosi sa partnerom. Sebi ste najvažniji. 

Komentari (0)
Loading