Dnevni HOROSKOP za subotu 21. januar: Rakovi, morate da se osamite i samostalno rešite probleme, Vage, ljubav konačno cveta

Vesti 20.01.2023 20:10 0

Proverite da li će vam zvezde biti naklonjene sutra

Dnevni HOROSKOP za subotu 21. januar: Rakovi, morate da se osamite i samostalno rešite probleme, Vage, ljubav konačno cveta

unsplash.com

Ovan 

Tokom dana u vezi porodičnih odnosa najvaznije je da ste okrenuti sebi i svojim potrebama. Nemojte se previše oslanjati na druge jer sebe najbolje poznajete. Glavobolja. 

Bik 

Tvrdoglavo odbijate da se pokrenete emotivno i da zavrsite ono što ste započeli u vezi ljubavi. Partner je veoma nestrpljiv i želi da sve razrešite onako kako dolikuje vasem odnosu. 

Blizanci

Tokom dana imaćete nekoliko razgovora sa osobama iz vašeg okruženja i to vas emotivno veoma iscrpljuje. Pokušajte da se maksimalno opustite i odmorite. 

Rak 

Mesec je postavljen nezgodno kroz vase polje karijere i posla pa vam stvara osećaj velikog pritiska. Nemojte se previše oslanjati na tudje mišljenje, najbolje je sve da rešavate samostalno. 

Lav 

Do kraja dana povoljne informacije u vezi poslovne saradnje sa osobom u znaku Device. Do vas je kako ćete reagovati na neke emotivne reakcije drugih ljudi. Problemi sa zubima. 

Devica 

Do vas je kako ćete se aktivirati i kako cete započeti nove poslovne saradnje koje vas očekuju do kraja meseca. Osoba u znaku Jarca vam je poslovna podrška i to cete tek osetiti. 

Vaga 

Venera vam pomaže da sebe dovedete do stanja emotivnog zadovoljstva i bićete veoma ponosni na svoje odluke. Ljubavna situacija je stabilna i to vas može dovesti do veoma velikog oduševljenja sobom i svojim životom. 

Škorpija 

Nova poslovna situacija je veoma nestabilna zbog vašeg stava prema mlađem poslovnom saradniku. Ovo je savršen trenutak da se izborite za sebe i svoje želje jer tako cete najvise uspeti. 

Strelac 

Poslovno ste veoma aktivni iako je dan vikenda i bicete veoma posveceni drugima. Gledajte sebe i svoj interes jer to vam je najvaznije u narednih nekoliko dana. Stomačni problemi. 

Jarac 

Do kraja dana povoljne vesti iz inostranstva u vezi putovanja koje ste nekoliko puta odgadjali. Do vaseg partnera je kako ce da vas razume a najbolje bi bilo da se okrenete više sebi nego da mu ugadjate. 

Vodolija 

Uran vam stvara osećaj velikog pritiska u javnosti i to vas čini veoma uznemirenim. Osoba u znaku Lava vam je velika podrška kao prijatelj i kao neko ko vam može mnogo pomoći. 

Ribe 

Potrudite se da budete sebi najbolji i najsigurnije je to put da emotivno se osećate zadovoljno sobom i svojim planovima. Mogući problemi sa kičmom i bitno je da štedite taj deo tela. 

Komentari (0)
Loading