One su po astrolozima najgore supruge: Da li se slažete?

Vesti 10.06.2023 09:00 0

Sudeći prema astrolozima one su na dnu liste žena koje bi mogle da budu najbolje supruge. Proverite da li slažete sa njima?

One su po astrolozima najgore supruge: Da li se slažete?

pixabay

 Lav (23. jul - 22. avgust)

Imati ženu Lava je prava čast, ali pazite na promene raspoloženja. Njene promene raspoloženja su dobro poznate, a ako ne dobije ono što želi, pazite na nju. Spremite se za 'uragan' jer se ova žena neće zadovoljiti ništa manje od onoga što želi i učiniće sve da to dobije, sa ili bez vas.

Ovan (21. mart - 19. april)

Žene Ovnovi su veličanstvene, lepe i divne. Veoma je lako zaljubiti se u ženu Ovna i ona je veoma pametna i veoma samouverena i sposobna. Kao supruga, ona je neverovatno lojalna, ali za tu odanost očekuje 'nagradu', a ako je ne dobije onda će te prva ostaviti zbog nekog drugog. Vatra koja ovu ženu Ovna čini tako strastvenom i lepom je upravo ona vatra koja će vas spaliti ako je razočarate.

Strelac (22. novembar - 21. decembar)

Ako volite da nikada ne znate u čemu ste, onda se definitivno oženite ženom Strelca. Ove žene su izvanredne, sve dok rade šta žele. Oni žele slobodu više od posvećenosti, i iako nameravaju da budu odani i pažljivi u braku, daleko su više zainteresovani za sopstvene kreativne planove. Opuštene žene su divni partneri, sve dok možete da se nosite sa njihovom neobičnošću. Ako možete da se nosite sa njenom senzibilitetom, bićete u braku koji je blizu savršenog, piše Your tango.
 

Komentari (0)
Loading