Pun MESEC u lavu donosi dramu i HAOS: Tri znaka očekuju promene, iskušenja i neverovatni događaji

Vesti 20.05.2023 20:50 0

Pun mesec u Lavu donosi ogromnu količinu nagomilane energeji i strasti, a posebno će uticati na tri horoskopska znaka

Mesec

Shutterstock

Pun Mesec je uvek jaka, emotivna, nagomilana energija a zbog pozicije u znaku Lava, biće veoma napeto i dramatično 5. februara. Energija ovog punog Meseca se oseća nekoliko dana ranije i nekoliko dana kasnije. Važno je biti u poziciji da možemo otvoreno i slobodno izraziti svoje emocije. Sve ono što osećamo, mora ići dalje. Nije dobro zadržavati u sebi negativne emocije koje nas mogu blokirati. Zatvoriti nam želje našeg Sunca. 
Ovo je poslednji put da pun Mesec u Lavu pravi opoziciju na Sunce u Vodolji i opoziciju na Saturn u Vodoliji jer uskoro Saturn prelazi u znak Ribe. Zbog tog Saturnovog uticaja drama u kojoj možemo upasti ovih dana može biti mnogo veća, emotivno nas može mnogo koštati. 
Savet za sve Vodolije, Lavove, Bikove i Škorpije - svoju dramu smirite i nek traje kratko. Bez mnogo odugovlačenja. Najbolje je da se ne vraćate u  prošlost posebno kada su u pitanju ljubavne veze. A oni koji su u dugim vezama, za njih je ovo period velikog preispitivanja. Mnogi neće biti oduševljeni nekim saznanjima ili razgovorima koje će imati sa partnerom. 
Period punog Meseca treba iskoristiti da odmorimo sebe od jakih emocija koje mogu nas uznemiravati. Potrebno je okrenuti se više nekim aktivnostima koje nas smiruju ili teraju da se psihički relaksiramo. 

Komentari (0)
Loading