Najsrećniji datumi za svaki znak u junu: Jarčevi izlaze iz problema, a evo koga čeka novčani dobitak

Vesti 06.06.2023 09:49 0

Određeni datumi u junu biće i više nego srećni za svaki horoskopski znak, pa ih obavezno označite u svom kalendaru.

Najsrećniji datumi za svaki znak u junu: Jarčevi izlaze iz problema, a evo koga čeka novčani dobitak

Shutterstock

Prema astrolozima, evo koji će datumi biti posebno srećni za svaki znak, ali i šta je neophodno da učinite kako biste ostvarili neke svoje želje.


Ovan

Srećan dan: 10. jun

Za pripadnike ovog horoskopskog znaka jun će biti znak ljubavi i ispunjen pozitivnom energijom, pa je idealno vreme da uživaju u njihovoj kreativnosti i romantičnim trenucima.

Savet: Pozovite osobu koja vam se dopada na piće ili priuštite partneru malo iznenađenje za pamćenje.

Bik

Srećan dan: 7. jun

Za Bika će prva polovina juna biti posebno povoljna, posebno u pogledu međuljudskih odnosa, koji će značajno ojačati. Bolje ćete se slagati sa prijateljima, porodicom i partnerom, a zahvaljujući povoljnom aspektu Venere sa Jupiterom, možete očekivati da će se stvari odvijati dobro na ljubavnom planu.

Savet: Udružite se sa većom grupom ljudi na važnom projektu. Ovo nije vreme da budete sami.

Blizanci

Srećan dan: 9. jun

Neposredno pre pomračenja sunca u vašem znaku, okrenućete se svojoj unutrašnjosti i dublje sagledati sve ono što vas je sputavalo u proteklom periodu.

Savet: Oslobodite se svega što vas opterećuje i ograničava, čak i ako su to nekada bili bliski ljudi.

Rak

Srećan dan: 20. jun

Kako sezona vaše vladavine bude počela, a sunčani dani i sati produžavali, vaša veza sa prijateljima biće jača nego ikad. Međutim, očekujte da ćete se smislenije povezati sa sobom, ponekad na račun odnosa sa drugima.

Savet: Posvetite se sebi i ne dozvolite da neko drugi bude na prvom mestu. Vreme je za odmor.

Lav

Srećan dan: 27. jun

Dok Venera, planeta ljubavi, strasti i romantike ulazi na vašu teritoriju, očekujte da vaša vatrena strana "podivlja". Ljubitelji Lava biće posebno zadovoljni ljudima koji im daju priliku da pokažu sve svoje tajne želje i strasti.

Savet: posvetite se zadovoljstvu i slobodno razbijajte tabue, sada je savršeno vreme za to.

Devica

Srećan dan: 21. jun

Iako je retrogradni Merkur gotov, njegovi odjeci se i dalje osećaju, tako da može doći do problema u komunikaciji. Može pokvariti i pokvariti neke planove, ali samo kratkoročno.

Savet: Ovo je vreme za samorefleksiju i analizu, a ko bi to bolje uradio od Device, zar ne?


Vaga

Srećan dan: 23. jun

A za Vagu kraj juna donosi preispitivanje i otkrivanje onoga što se krije ispod površine, a vi biste mogli da otkrijete nešto što je dugo bilo skriveno od vas. pazite: neke stvari je bolje da se ne znaju.

Savet: Ako se nešto ne tiče vas lično i vašeg života, bolje je da ne ulazite preterano u tuđi intimni život.

Škorpija

Srećan dan: 11. jun Ovo je veoma povoljan period za vas kada su u pitanju posao, karijera i finansije, tako da možete očekivati uspeh, a ponekad i sami sebe iznenaditi koliko ste vredni, odgovorni i temeljni.

Savet: Budite spremni na promene, moguće je da će doći do novog načina rada ili kolege koji vam se na prvu neće dopasti.


Strelac

Srećan dan: 18. jun

Jupiter, koji vlada u znaku Strelca, od 20. juna biće retrogradan u četvrtoj kući doma, što znači da će porodični odnosi biti veoma izraženi. Stare nesuglasice bi se mogle rešiti, a već dobri odnosi mogli bi dovesti do srećnih trenutaka i trenutaka iskrenosti.

Savet: Okupite svoje voljene oko sebe i povežite se više.

Jarac

Srećan dan: 14. jun

Očekuje vas veoma velika promena, a astrolozi procenjuju da će biti povoljna, iako bi mogla da bude praćena trenucima napetosti, nervoze, pa i svađa. Savet: Budite proračunati i strpljivi da ne biste rekli nešto zbog čega ćete se pokajati.

Vodolija

Srećan dan: 14. jun

Verovatno ćete biti 'gurnuti' u situaciju da neko vreme provedete sa nepoznatim ljudima, u većem društvu, na zabavi, sastanku i slično, što će u manjoj ili većoj meri dovesti do socijalne anksioznosti.

Savet: Koliko god to bilo neprijatno, pokušajte da bolje upoznate nove ljude i vežbajte svoje komunikacijske veštine.


Riba

Srećan dan: 23. jun

Već kreativne Ribe će sada biti još više inspirisane, a snovi i mašta će imati snažan uticaj na vas u drugoj polovini juna. Pored toga, bićete duhovniji, ali ćete možda imati poteškoća da shvatite svu ovu energiju koja se 'kuva' u vama.

Savet: Napravite korak unazad i dajte sebi vremena da razmislite o svom sledećem potezu.
 

Komentari (0)
Loading