NAKON GOTOVO 200 GODINA, PLUTON ULAZI U VODOLIJU: Spremite se za izmeštanje iz zone komfora

Vesti 20.05.2023 21:01 2

Ovo je period od naredne dvadeset i jedne godine koji smo dugo čekali!

vodolija

Shutterstock

Dolazi i taj dugoočekivani datum kada Pluton, planeta najdubljih transformacija i velikih svetskih promena ulazi u znak Vodolije. 23. marta Pluton iz znaka Jarca prelazi u znak vodolije Gde će se zadržati narednih desetak i više godina. On će se vratiti u znak Jarca 11. juna ove godine gde će biti do 20 januara 2024. Ponovo će ući u znak Jarca 1.septembra 2024 god. do 19. novembra 2024. Ostaće u znaku Vodolije do 2043 gde će moći u te dve decenije da odradi ono što je potrebno u stilu Vodolije, buntovno, drugačije, oslobađajuće. 

Ova planeta je najsporija planeta u Zodijaku i vlada Škorpijama. Ukazuje na transformisanje koje svaki pojedinac oseća veoma duboko jer se ne radi o ličnim i voljnim promenama, to je onaj deo života gde moramo da prihvatimo sve ono što dolazi neminovno. 

Na globalnom nivou ovo je promena u svesti pojedinca koja će se sagledavati u prihvatanju novina koje ne možemo da menjamo. Promene su velike u pravcu prihvatanja sebe i svog postojanja u ovom svetu. 

Vodolija

Shutterstock

 

Promene Plutona utiču na naš život duboko i snažno. Ovo su promene ekstremnog karaktera, koje neće moći svako da podnese tako lako i jednostavno. 

U prvom delu uticaja Plutona u Vodoliji najvise ce promene osećati  Vodolije, Lavove, Bikove i Škorpije koji su rodjeni u prvoj dekadi znaka. To će se odraziti na njihove emotivne i poslovne aspekte jer će biti prinudjeni da menjaju način posmatranja i sagledavanja svog životnog puta. 

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (2)
Loading
Nata
24.03.2023 06:06

Pluton u Vodoliji bez pitanja i onako kako mora

kaala Jyotish
24.03.2023 08:05

Ulazio ili ne ulazio Pluton u Vodoliju, jedno je vazno da znate NASA je jos 2010g. Izbacila Pluton iz Suncevog sistema tvrdeci na nema ama bas nikakav uticaj na zemlji