Danas je niz "21-12", a ovo su posebne brojke, ali i VAŽAN DATUM: Ostvarite dugo čekane želje, a evo i kako!

Najžena Vesti 21.12.2021 13:08 0

Šta nam danas donosi magičan niz 21 - 12 - evo kako da vam se ispuni želja!

Danas je niz "21-12", a ovo  su posebne brojke, ali i VAŽAN DATUM: Ostvarite dugo čekane želje, a evo i kako!

Shutterstock

Danas je magičan dan u kojem imamo 3 važna astrološka i spiritualna događaja - zimsku kratkodnevnicu, magičan niz 21.12. i ulazak Sunca uznak Jarca.

Zbog toga je 21. decembar sjajan dan za manifestaciju želja i unutrašnji razvoj. Niz 21.12. koji sadrži ovaj datum predstavljaprema numerološkom tumačenju izuzetno pozitivan uticaj. Glavna poruka ovog niza jeste da odbacite sve strahove i frustracije, a više se fokusirate na svoje ciljeve. Ovo je trenutak kada odbacujemo sve brige i negativnosti, a u život privlačimo darove koje smo želeli, piše Sensa.

Sa druge strane, 21. decembar je dan kada zimska kratkodnevnica svojom energijom pokušava da podstakne dramatične promene u životu, uspehu, na poslu, u ljubavi. Ovaj dan je odličan za planiranje sledeće godine, oslobađanje od dugova i svih nepotrebnih stvari. Astrolozi ističu da će zimska kratkodnevnica najviše uticati na Ovna, Raka, Vagu i Jarca. Međutim, i drugi znaci će osetiti snažnu energiju ovog dana.

Šta treba uraditi na dan niza 21 - 12 i za vreme zimske kratkodnevnice?

Ovo je savršen trenutak za kreiranje liste želja ili vizuelizacije. Na ovaj dan se uključite u planiranje, manifestacije i duhovne prakse. Pokušajte da ugodite sebi i drugima, a takođe mislite pozitivno. Mirno sedite, opusite se i vizualizujte svoje snove, zamislite ih u glavi kao da su već ispunjeni. Aktivirajte energiju ovih događaja u svom biću. Takođe, dan je savršen za čišćenje, kako za čišćenje nepotrebnih stvari u domu i oslobađanje prostora, kao i za pročišćenje vlastitih emocija i energije.

Možete napraviti i svoju mapu želja sa slikama i pozitivnim porukama, ili crtati simbole na papiru koji vas podsećaju na ostvarenje vaše želje - na primer, signale valuta kada je reč o želji za privlačenje novca, srce za prizivanje ljubavi, grafikon sa krivom na gore ako je reč o napretku u karijeri itd.

S obzirom da je glavna vodila ovog dana niz 21-12, onda je važno da svoju želju zamislite u 21:12 časova. Na ovaj način možete duplirati pozitivan efekat ovog magičnog niza brojeva. U ovo vreme razmislite o svojoj glavnoj želji i možete napraviti plan, korak po korak, kako da je ostvarite.

Postoji jedna stvar koju nikako ne treba raditi 21.12, a to je da nekome mislite ili želite nešto loše. Takođe, pored toga, ne bi trebalo dugo spavati i biti mnogo lenj, ovaj dan treba provesti aktivno.

Komentari (0)
Loading