Pronađite sebe na slici: Svakodnevna frizura otkriva dobre i loše strane vašeg karaktera

Slobodanka Ćorić Vesti 23.07.2024 12:45 0

Vaše navike mnogo govore o nama, tako i frizura koju svakodnevno nosimo takođe otkriva dobre i loše strane našeg karaktera

kosa

Printscreen

Kosa može dosta reći o svojim vlasnicima.

kosa

Printscreen

 

Frizura 1

Kao romantična ličnost, veoma otvorena ka novim znanjima i iskustvima. Kod ljudi tražiš samo pozitivne strane, zato se, nažalost, često razočaraš u druge. Optimista u srcu, i čist pozitivac – to je, sa sigurnošću, istina o tebi!

Frizura 2

Žena sigurna u sebe, koju nimalo ne zanima i ne povređuje nekompetentna kritika drugih. Nemaš potrebu za velikim brojem prijatelja, ali zato te, u društvu, smatraju najvernijim prijateljem. Ne prestaj ispunjavati svojom energijom, druge!

Frizura 3

Na prvi pogled se čini da si veoma ponosna. Pa, kako se može ponašati čovek koji žuri da ostvari sve postavljene ciljeve, ignorišući dosadne priče „ni o čemu“? Navikla si da sve postižeš sama, i pomoć drugih ti nije potrebna.

Frizura 4

Za one koji te ne poznaju- ti si žena ratnik, a za tebi bliske ljude – meka i pufnasta. Uvek si na strani iskrenosti i poštenja. Tebe ne može niko prevariti, prenose mediji.

Frizura 5

Ti si kreativna osoba sa bogatim unutrašnjim svetom. Dosadan posao nije za tebe: ti živiš umetnošću i kreativnošću.

Frizura 6

Ponekad ti smeta sopstvena otvorenost, ali ti si jedna od onih osoba koje su uvek spremne pružiti pomoć, čak i nepoznatima.

Frizura 7

Ti si dobar slušalac i posmatrač. Pažljiva si prema svakoj sitnici, to je ono što ti pomaže da budeš vođa.

Frizura 8

Komentari (0)
Loading