Umutite jaja, dodajte omiljeni rendani sir kao što je gauda, tilzit ili čedar, dodajte sitno iseckanu slaninu i sve začinite sezonskim povrćem. Sveže lisnato povrće poput spanaća i blitve može se prvo blanširati, dok će za smrznuto trebati samo sat ili dva na sobnoj temperaturi da se odmrzne i bude spremno za upotrebu.
Na kraju dodajte svež paradajz, nekoliko kockica slanog feta sira i sveže bilje i uživajte u super brzom i super ukusnom doručku, piše Miss7.
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

SARME IZ RERNE Slasne i preukusne, postaće vaš novi omiljeni način spremanja

BAJADERA BOMBICE Omiljeni desert na drugačiji način, prste da poližete

CRVENI ROLAT Neodoljivo predjelo koje prvo nestane sa slavske trpeze, a ukusa koji priča priče

Printscreen/Youtube
Jaja i povrće iz mikrotalasne
Sastojci:
- 1 jaje,
- 4 kašike mleka
- 2 kašike rendanog sira
- 2 kriške sitno iseckane slanine
- povrće po želji,
- so i biber
Postupak: Umutite jaje, mleko, rendani sir, sitno iseckanu slaninu i povrće po želji, pa stavite u mikrotalasnu na 3 minuta na najvećoj snazi. . Ako koristite sveže povrće kao što su spanać ili brokoli, prvo ih stavite u šolju i ostavite da malo uvene oko jedan minut, a zatim dodajte mešavinu jaja. Ostavite da se peče dok puf ne naraste. Kada je gotov, iznutra više ne bi trebalo da bude gnjecav. Poslužite na prepečenom hlebu.
Bonus video: