Umutite jaja, dodajte omiljeni rendani sir kao što je gauda, tilzit ili čedar, dodajte sitno iseckanu slaninu i sve začinite sezonskim povrćem. Sveže lisnato povrće poput spanaća i blitve može se prvo blanširati, dok će za smrznuto trebati samo sat ili dva na sobnoj temperaturi da se odmrzne i bude spremno za upotrebu.
Na kraju dodajte svež paradajz, nekoliko kockica slanog feta sira i sveže bilje i uživajte u super brzom i super ukusnom doručku, piše Miss7.
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

Printscreen/Youtube
Jaja i povrće iz mikrotalasne
Sastojci:
- 1 jaje,
- 4 kašike mleka
- 2 kašike rendanog sira
- 2 kriške sitno iseckane slanine
- povrće po želji,
- so i biber
Postupak: Umutite jaje, mleko, rendani sir, sitno iseckanu slaninu i povrće po želji, pa stavite u mikrotalasnu na 3 minuta na najvećoj snazi. . Ako koristite sveže povrće kao što su spanać ili brokoli, prvo ih stavite u šolju i ostavite da malo uvene oko jedan minut, a zatim dodajte mešavinu jaja. Ostavite da se peče dok puf ne naraste. Kada je gotov, iznutra više ne bi trebalo da bude gnjecav. Poslužite na prepečenom hlebu.
Bonus video:
Možda vas zanima…
