Dajemo vam odličan recept za koji nije potrebna vaga, a uspeva i neiskusnim domaćicama.
Sastojci:
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti
2 jajeta
1 čaša jogurta
3 čaše (od jogurta) kukuruznog brašna
1/2 čaše belog brašna
1/3 čaše ulja
1 čaša kisele vode
1 kesica praška za pecivo
200 g izmrvljenog sira
1 kašičica soli
Priprema:
Umutiti jaja viljuškom. Dodati jogurt, sjediniti, pa sipati obe vrste brašna, prašak za pecivo i so po ukusu. Zatim dodati i ulje i kiselu vodu. Sjediniti varjačom i umešati sir. Sipati u podmazanu tepsiju. Peći u zagrejanoj rerni na 200 stepeni oko 40 minuta, u zavisnosti od jačine rerne. Proverite vrhom noža ili čačkalicom da li je proja pečena unutra.
Bonus video: