Kada nemate vremena, ovo je odlično rešenje za brzi obrok. Može biti doručak, večera ili užina. Brzo se pravi, jeftino je, a ukus je fantastičan.
Sastojci:
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike
500 g hleba
100 g kačkavalja
50 g putera ili margarina
2 glavice belog luka
1 kašika maslinovog ulja
1 kašika iseckanog peršuna
Priprema:
Stavite puter da omekša na sobnoj temperaturi. Beli luk stavite u pleh obložen aluminijumskom folijom i poprskajte maslinovim uljem. Pecite u rerni pola sata na 200 stepeni. Kada se ohladi istisnite čenove iz ljuske i krupno naseckajte. Narendajte kačkavalj i iseckajte peršun. Pomešajte peršun, luk, kačkavalj, so i puter. Isecite hleb na kriške i svaku krišku premažite ovom smesom. Zapecite u zagrejanoj rerni na 250 stepeni 3-4 minuta.
Bonus video: