Ovu tortu ćete svi obožavati, lako se sprema i nema pečenja kora.
Sastojci:
- 2 pakovanja turskog keksa
- 5 kesica pudinga od karamele (kesica od 40g)
- 1.700 ml mleka + 400 ml da se umuti šlag
- 200g šećera
- 250g maslaca ili margarina
- 300g šlaga sa ukusom slatke pavlake
- 500 ml slatke pavlake
Priprema:
Upržite šećer i nalijte mleko. Ostavite malo mleka da razmutite puding (oko 300 – 400 ml). Kuvajte sve dok se karamelizovani šećer ne istopi.
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti
Umutite maslac ili margarin pa umešajte mikserom u puding koji ste predhodno razmutili mikserom.
Umutite i šlag sa 400 ml hladnog mleka i zatim filujte: keks, fil, šlag, keks, fil, šlag, keks, fil, šlag, keks, fil i ukrasite sa umućenom slatkom pavlakom.
Ostavite tortu da se stegne bar 4h pa je poslužite. Prijatno!
SA
05.09.2021 06:41moracu da probam
ella
08.02.2022 20:31a ovo je fotografija koje torte?