Domaćicama često padne mrak kad čuju ovo. Sad vam nudimo recept koji je podjednako ukusan, a sprema se brzinski
Sastojci:
- 500 g fileta oslića
- glava šarana
- dve šnicle šarana
- konzerva tunjevine u komadima
- 200 grama dagnji
- crveni luk
- celer
- beli luk
- šargarepa
- bosiljak
- pasirani paradajz ili sok od paradajza
- lovorov list
- maslinovo ulje
- kora limuna
- biber
- brasno
- aleva paprika
- so
Priprema:
Prokuvate filete oslića, šnicle i glavu šarana, biće vam dovoljno 15 minuta. Na maslinovom ulju propržite crni i beli luk, celer i šargarepu. Kada prokuvate ribu, odvojite kosti i isitnite. Dodajte sve u šerpu sa povrćem i nalijte vodom. Ujedno bi trebalo dodati i konzervu tunjevine koju ste prethodno iscedili. Nalijete sve sokom od paradajza, dodate začine, dagnje i malo narendane kore limuna. Biće vam potrebno maksimalno sat vremena, da dobijete jedinstvenu fuziju ukusa. Na samom kraju pomešate malo brašna i aleve paprike, promešate sa malo tople vode i dodate u šerpu kao laganu zapršku.
BONUS VIDEO