Tri stvari garantuju VRHUNAC kod žena: Ovo je "čuveni zlatni trio", eksplozija neće izostati

Vesti 20.01.2023 21:53 0

Brojni su faktori koji doprinose nemogućnosti postizanja orgazma.

seks

Shutterstock

Očekuje se da će seks, ovekovečen u vrućim filmskim scenama, uvek završiti orgazmom za oba partnera – po mogućnosti istovremeno. Ali stvarnost je veoma različita od holivudske magije koju često vidimo na filmu. 


Zašto su orgazami važni?

Orgazami doprinose većem seksualnom zadovoljstvu, osećaju osnaženosti i povećanju seksualne želje. Veće seksualno zadovoljstvo može dodatno imati pozitivan uticaj na zadovoljstvo vezom.

- Orgazami nisu neophodni za prijatan i zadovoljavajući seks, zapravo mislim da je ovo jedan od najvećih seksualnih mitova koji moramo da napustimo - piše seksoterapeut Ajza Mekimi za News.com.au.


Šta uzrokuje jaz između orgazama?

Brojni su faktori koji doprinose nemogućnosti postizanja orgazma. Nedostatak seksualnog obrazovanja je glavni faktor u jazu između orgazama, kao i seksualnih očekivanja žena. Mnoge žene u suštini ne znaju u čemu seksualno uživaju, bore se sa činjenicom da seks može biti zadovoljstvo i njima, a ne samo njihovom partneru, i često imaju poteškoća u komunikaciji sa partnerom o tome šta žele.
 

Uključite zlatni trio poteza u predigru

Istraživanja su pokazala da kada se tokom predigre uključe oralni seks, genitalna stimulacija i strastveno ljubljenje, šanse za postizanje orgazma se dodatno povećavaju.

 



 

Komentari (0)
Loading