Hleb iz tegle ili čaše sa ovsenim pahuljicama, sastojci:
350 gr ovsenih pahuljica,
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti
1,5 dl jogurta,
1 kašičica soli,
120 gr zdrobljenih oraha,
1 kesica praška za pecivo,
margarin i
2 tegle ili čaše.
Hleb iz tegle ili čaše sa ovsenim pahuljicama, priprema:
U ovsene pahuljice dodati prašak za pecivo i so i promešati, dodati jaja i jogurt i promešati i na kraju, dodati orahe i promešati i ostaviti da stoji 10 minuta. Margarin omekšati i tegle dobro namazati iznutra. Sipati smesu i ravnati, pokriti folijom i peći 35 minuta na 175 stepeni.
BONUS VIDEO
Ja
26.09.2022 08:00Koje su ovo gluposti,a kako se vadi taj hleb iz tegle?