Hleb iz tegle ili čaše sa ovsenim pahuljicama, sastojci:
350 gr ovsenih pahuljica,
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

CRVENI ROLAT Neodoljivo predjelo koje prvo nestane sa slavske trpeze, a ukusa koji priča priče

SARME IZ RERNE Slasne i preukusne, postaće vaš novi omiljeni način spremanja

BAJADERA BOMBICE Omiljeni desert na drugačiji način, prste da poližete
1,5 dl jogurta,
1 kašičica soli,
120 gr zdrobljenih oraha,
1 kesica praška za pecivo,
margarin i
2 tegle ili čaše.
Hleb iz tegle ili čaše sa ovsenim pahuljicama, priprema:
U ovsene pahuljice dodati prašak za pecivo i so i promešati, dodati jaja i jogurt i promešati i na kraju, dodati orahe i promešati i ostaviti da stoji 10 minuta. Margarin omekšati i tegle dobro namazati iznutra. Sipati smesu i ravnati, pokriti folijom i peći 35 minuta na 175 stepeni.
BONUS VIDEO
Ja
26.09.2022 08:00Koje su ovo gluposti,a kako se vadi taj hleb iz tegle?