Sastojci za biskvit:
- 5 kom jaja
- 15 kašika šećera
- 15 kašika ulja
- 15 kašika mleka
- 1 kašičica praška za pecivo
- 15 kašika brašna
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni
Sastojci za čokoladni fil:
- 220 gr margarina
- 100 gr šećera
- 1.5 dl mleka
- 150 gr čokolade
Sastojci za posipanje:
- 150 gr kokosovog brašna
Priprema:
Uključiti rernu na 220 stepeni, a tepsiju podmazati uljem i pobrašniti. Umutiti jaja dok ne postanu penasta, prvo belance mutiti sa šećerom, pa onda dodati žumanca, ulje i mleko. Nakon dodavanja brašna i praška za pecivo, masu mutiti ručno.
Sipati smesu u podmazanu tepsiju i peći 15 minuta. Smanjiti na 200 stepeni i još nekih desetak minuta, otprilike kad se krajevi biskvita blago smežuraju. Dok se biskvit peče, pripremiti fil od čokolade. Sve sastojke stavite u posudu i blago zagrevajte dok se ne sjedine. Još topao biskvit iseći na kocke. Kocke umakati u toplu čokoladu, a zatim uvaljati u kokosovo brašno.
BONUS VIDEO