Sastojci
300 g mlevenog mesa (svinjskog ili mešanog)
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni
200 ml vode
jedna kesica praška za pecivo
tri kašike ulja
šest kašika brašna
jedna kašika vegete
četiri čena beog luka (sitno iseckanog)
jedna glavica crnog luka (što je moguće sitnije iseckanog)
Priprema:
Sve sastojke dobro sjediniti.
Kašičicom vaditi uštipke i pržiti ih u vrelom ulju po par minuta sa obe strane dok ne dobiju finu zlatnu boju.
Služiti dok su još topli.
Prijatno!
