Nije sve uvek u telesnom zadovoljstvu: Pet vrsta NEVERSTVA koje mogu da pokvare svaku vezu!

K.Ć. Vesti 02.05.2022 21:00 0

Neverstvo je jedna od onih stvari koje mogu uništiti čak i dugu i stabilnu vezu

Nije sve uvek u telesnom zadovoljstvu: Pet vrsta NEVERSTVA koje mogu da pokvare svaku vezu!

Pixbay

Za mnoge ljude, definicija neverstva je jasna i tiče se fizičke izdaje. Ali postoje i druge vrste neverstva, koje nisu direktno povezane sa se**som, koje takođe mogu dovesti do katastrofe čak i u najskladnijoj vezi.

Izdaja boli, čini da se izdana osoba oseća malo vrednom, i odražava se na ono što nedostaje, jer partner traži sreću na drugom mestu. Ili je to samo „nesreća“, jednokratni skok koji se više nikada neće ponoviti?

Mnogo zavisi od strpljenja jednog od partnera i šta on zaista smatra izdajom. Jer, kako se ispostavilo, izdaja može izgledati drugačije za mnoge ljude, iako efekti mogu biti slični. Koje vrste neverstva se mogu razlikovati?

Pet vrsta neverstva koje mogu da pokvare svaku vezu

Fizička izdaja

Ovo se podrazumeva za većinu ljudi. Poljupci i se*s se tretiraju kao često neoprostiva izdaja. Odlazak u krevet sa nekim, dok ste u vezi sa drugom osobom, ocenjuje se negativno i potrebno je mnogo volje i snage izdane osobe da oprosti situaciju i da ostane u vezi.

Virtuelna izdaja

Slanje vrućih poruka putem društvenih mreža, deljenje neobučenih fotografija, pričanje o najtajnijim fantazijama, čak i preko lažnog naloga, može biti izuzetno bolno za drugu stranu u vezi nakon što bude otkriveno. Deljenje vremena, intimnost, pravljenje planova sa drugim ljudima je ponašanje koje se ponekad smatra neoprostivim i tretira se kao očigledna izdaja.

Emocionalna izdaja

Za mnoge ljude ova vrsta nelojalnosti predstavlja nedostatak vernosti. Razmišljanje o drugoj osobi, duhom negde drugde, udaljavanje od partnera, neiskrenost, može da povredi koliko i fizička izdaja. I često se ocenjuje veoma oštro jer se tiče emocija, uključivanja misli koje bi trebalo da budu posvećene partneru.

Fantazirati o drugima tokom se*sa

Iako je to stvar koja kod mnogih ljudi podiže temperaturu u krevetu, kada se pusti, može imati ozbiljne posledice. Za vašeg partnera može biti neprijatno otkriće da vam beži iz misli tokom se*sa i da zamišljate nekog drugog, posebno nekoga koga lično poznajete, tokom seksualnog odnosa. Ne mogu svi to da prihvate i ponekad se takvo ponašanje tretira kao stvarno neverstvo.

Nelojalnost u vezi

Za mnoge ljude, sam nedostatak odgovarajućeg uključivanja u vezu, obraćanje pažnje na druge ljude, na primer, kolege sa posla, razgovor o problemima ili tajnama partnera sa nekim drugim, može biti ekser u kovčeg u vezi. Takvo ponašanje je veoma pogrešno, boli i izaziva nepoverenje, a bez njega je teško govoriti o srećnoj vezi.

Kao što vidite, izdaja može imati mnogo imena, i ono što može biti prihvatljivo za jednu osobu, neće biti za drugu osobu.

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading