Upravo je ovaj njen sos proglašen za najboljim na svetu, piše časopis "Delish", a ako želite da ga probate onda će vam trebati samo ova četiri sastojka.
Potrebno je: 800 grama paradajz iz konzerve, jedna glavica luk, 70 grama maslac i so.
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti
Priprema:
Oljuštite luk i isecite glavicu na dva dela, potom ih bez seckanja stavite u lonac. Dodajte maslac i kratko propržite.
Potom dodajte paradajz i kuvajte na laganoj vatri 45 minuta. Marsela je tvrdila da ni luk, niti ostale sastojke ne treba seckati. Samo ubacite da se sve zajedno kuva i da se ukusi promešaju.