Bivša mis Jugoslavije u 61. godini izgleda savršeno: Ovo je tajna njene vitke linije, svaka žena to može da primeni

Vesti 26.08.2024 15:26 0

Bivša mis Jugoslavije je zadržala vitku liniju i u sedmoj deceniji, pa joj ta titula pristaje i danas.

ana saso

Printscreen/Instagram

Nekadašnja mis Jugoslavije Ana Saso ima 61 godinu. Ona je 1982. godine izabrana za mis, a godinu dana nakon toga snimila je poznatu reklamu za Pipi i postala se*s simbol. Ana je ostvarila i dobar uspeh na Izboru za mis sveta u Londonu, na kojem se našla među 15 polufinalistkinja. Nakon toga se povukla iz javnog života, a sreću je pronašla sa splitskim hirurgom.

Ima istu liniju kao sa 20 godina

Anina lepota je ostala bezvremenska, što primete svi koji je sreću ili posete njen Instagram profil. Ana, naime, i dalje ima skoro istu liniju kao i kada je bila u 20-im godinama, kao što je i vidljivo na poslednjim fotografijama koje je objavila na društvenim mrežama. Ona je jednom prilikom otkrila tajnu svog izgleda za „24sata.hr“: „Vežbam, malo je stvar i gena, ali ne pazim na ishranu. Volim da jedem. Uopšte nisam izbirljiva. Jedem sve osim ananasa koji mi se jednostavno ne sviđa“.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Sasso (@sasso.ana63)

 

Vežba redovno u teretani

U teretanu ide tri puta nedeljno po dva sata jer smatra da je vežbanje dobro i za telo i za duh. Uz to trči od 18. godine. Kada je reč o nezi kože, Ana je izjavila: „Svi misle da sam stalno po nekakvim salonima za ulepšavanje. Idem jedino u frizerski salon. Volim da se mažem raznim kremicama. Ali nisu to nikakve skupocene kreme“, rekla je.

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading