Pripremite pakovanje SMRZNUTOG GRAŠKA i pogledajte sledeći savet: TikTokerka je otkrila briljantan TRIK, kako zaspati za 15 minuta!

Vesti 21.11.2021 11:02 0

Ako imate problema da zaspite, smrznuti grašak će vam pomoći! Da, dobro ste pročitali. Popularna TikTokerka pokazala je jedan jednostavan trik koji će vas naterati da zaspite za 15 minuta. Kako je to moguće?

Pripremite pakovanje SMRZNUTOG GRAŠKA i pogledajte sledeći savet: TikTokerka je otkrila briljantan TRIK, kako zaspati za 15 minuta!

unsplash.com

Svaka peta osoba ima problema da zaspi svake noći. Ako je ovo i vaša noćna mora, tu smo da vam pomognemo. Ili bolje rečeno, to radi popularna TikTokerka, čiji je video o lakšem uspavljivanju već videlo preko 3 miliona gledalaca. Frenki Simons je u njemu otkrila svoj trik, zahvaljujući kojem san dolazi za četvrt sata bez nepotrebnog prevrtanja s jedne na drugu stranu i brojanja ovaca.

- Pre nekoliko godina sam se redovno budila u 4 sata ujutro sa sve većom anksioznošću. Onda sam provela večnost pokušavajući da kontrolišem svoje emocije i da se vratim na spavanje. Ali sve se promenilo onog dana kada sam saznala za zaleđivanje vagusnog nerva - ovako je popularna TikTokerka započela snimanje. U njemu je Frenki Simons objasnila šta je tačno ovaj misteriozni vagus. Ispostavilo se da je to najduži nerv u našem telu i vodi senzorna, motorna i parasimpatička vlakna. - Ako vagus nije srećan, niko nije srećan - kratko je rekla Frenki.

Pa kako "učiniti" vagusa srećnim? Samo... ohladi ga! Prema Frenkiju, "to mu pomaže da bolje radi svoj posao".

- To možete učiniti tuširanjem ledenom vodom ili kupanjem u hladnom jezeru. Ali ako želite da se uštedite neprijatnosti, samo stavite paket leda u centar grudi najmanje 15 minuta - kaže TikTokerka.

Frenki je takođe savetovala da ako nemate leda u zamrzivaču, slobodno posegnite za smrznutom hranom. - Kada sam saznala za to, nisam imala leda. Samo sam otišla do zamrzivača, zgrabila paket graška, ugurala ga među grudi i zaspala u tren oka. To mi je promenilo život. Želim da svi znaju za ovu magiju - insistira Frenki.

Hoćeš li probati njen savet?

Komentari (0)
Loading