"Bilo me je sramota kada se popnem na sprat i ostanem bez DAHA": Promenila je samo JEDNU naviku i za 18 meseci smršala 60 KILOGRAMA!

Vesti 30.10.2021 15:17 0

Kada je stala na vagu i videla da ima više od 130 kilograma, Megan je rešila da izbaci sve grickalice iz kuće i otvori novi Instagram profil

"Bilo me je sramota kada se popnem na sprat i ostanem bez DAHA": Promenila je samo JEDNU naviku i za 18 meseci smršala 60 KILOGRAMA!

Printscreen/Instagram

Kada je u januaru 2017. nabacila sve ukupno 136 kilograma, Megan Lens (27) je shvatila da ipak mora da batali grickalice i frapućino, a najveći problem je bio što nije imala samokontrolu!

Godinu i po kasnije, postala je popularna blogerka pošto je u maju 2018. godine jedna njena objava postala viralni hit - tačnije fotografija na kojoj je pokazala njenu fantastičnu transformaciju.

Lens je smršala nešto manje od 60 kilograma, ali je usvojila nov način života.

 

- Svakodnevne aktivnosti su me previše umarale. Bilo me je sramota kada uđem u učionicu zadihana jer mi je naporno da se popnem uz stepenice - rekla je za "Health".

Kako bi što efikasnije smršala Megan se odrekla brze hrane i počela je da kuva kod kuće, a potom se i posvetila svakodnevnom treningu.

Prvo je odvojila novac za fitnes mašine, a kada ih je kupila počela je svakog dana da trenita po sat vremena.

- U početku je bilo strašno. Ali uspeo sam, vremenom je trening postajao lakši i ubrzo sam videla rezultate - rekla je.

 

Lens je napravila Instagram nalog kako bi motivisala druge da smršaju, a redovno deli video zapise iz teretane i kači raznorazne motivacione poruke.

Pošto su najveći krivci za njenu kilažu bile grickalice i sama navika grickanja - Megan kaže da je lako izašla na kraj sa ovim problemom i danas i dalje gricka, ali samo isključivo povrće.

- S vremenom sam počela da osećam kao da imam sve više energije. Odeća je počela bolje da mi stoji i stekla sam neko novo samopouzdanje.

Komentari (0)
Loading