Počnite da pijete KAFU na ovaj način: Sa lakoćom ćete smršati i dobiti na MIŠIĆNOJ masi u ISTO vreme

Vesti 01.10.2021 12:26 0

Pored toga što je kafa odličan diuretik, onda može i da posluži kao magični napitak koji sa lakoćom može da ukloni onaj tvrdoglavi višak kilograma

Počnite da pijete KAFU na ovaj način: Sa lakoćom ćete smršati i dobiti na MIŠIĆNOJ masi u ISTO vreme

Shutterstock

Iako je i sama kafa čudotvorna, ako se doda koja kapljica jedne određene tečnosti, vaš organizam će se preporoditi.

Multimilioner Dejv Asprej otkrio je da je uz pomoć samo jednog sastojak koji je dodavao u kafu može da se smrča čak 45 kilograma. Kako kaže za "Daily Star", ideja mu je "sinula" kada mu je tokom putovanja na Tibet 2004. godine lokalno stanovništvo dalo puter od mleka jaka kako bi povratio svoju energiju boravkom na visokoj nadmorskoj visini.

Posle tog momenta, odlučio je da se posveti istraživanju, uz pomoću koje je sastavio recepta za "dobru kafu".

Kako Dejv objašnjava u ovaj napitak treba da dodate jednu do dve kašičice maslinovog ulja, neslanog putera ili topljenu mast. Ukoliko ovu tečnost mutite u blenderu 20-30 sekundi dobićete kremasti latte.

Kada pomešate kvalitetnu kafu sa pravim mastima, dobićete neverovatan napitak koji će vam smanjiti glad i žudnju za slatkišima, razbistriti mozak i pomoći vam da smršate dok dobijate na mišićnoj masi.

- Takođe, povećava vam se fokus i druge sposobnosti - napisao je Dejv na svom blogu, a za "Daily Star dodaje da ukoliko popijete ovakvu kafu ujutru stabilizovaćete šećer u krvi i smanjiti žudnju za slatkišima.

Komentari (0)
Loading