RUSKI lek koji je spasio mnoge ljude od teških BOLESTI: Odradite DETOKS sa ovim napitkom dva puta godišnje i ne brinite se za ZDRAVLJE

Vesti 15.06.2022 19:00 0

Već posle prvog tretmana, osetićete ogromno olakšanje

Detoks

Shutterstock

Kako ima specifične funkcije, limfni sistem je sklon da se nakupljaju toksini, pa je s vremena na vreme potrebno uraditi detoksikaciju limfnog sistema. Ovo čišćenje bi trebalo da se sprovodi dva puta godišnje, i vreme kada mislite da je to najbolje. 

Preporučuje se naročito ljudima koji imaju problema sa respiratornim problemima, kardiovaskularnim i bubrežnim bolesnicima, te osobama sa sindromom hroničnog umora.

Detoksikovanje limfnog sistema

Narandža, grejpfrut i limun su zaduženi za čišćenje limfe. Ovi plodovi su bogati vitaminima i voćnim kiselinama koje savršeno čiste limfu. Zbog toga se u slučaju prehlade ili gripa preporučuje obilno konzumiranje ovog voća koje poboljšava imunitet.

Čišćenje limfnog sistema Volkerovom metodom

Limunov sok mora da bude čist, bez dodatka vode ili šećera. Pije se pola sata pre obroka ili sat vremena nakon jela kroz slamku, kako se ne bi oštetila zubna gleđ. Nakon toga isperite usta vodom kojoj je dodata kašičica sode bikarbone. To će neutralisati kiselinu u ustima. Kako biste sproveli čišćenje limfe limunovim sokom, biće vam potrebno oko 200 plodova limuna.

Prvi dan - koristite 5 limunova.

Drugi dan - 10.

Treći dan- 15.

Četvrti dan - 20

Peti dan - 25

Šesti dan - 25

Sedmi dan - 25

Osmi dan - 25

Deveti dan - 20

Deseti dan - 15

Jedanaesti dan - 10

Dvanaesti dan - 6 limunova.

RUSKI lek koji je spasio mnoge ljude od teških BOLESTI:  Odradite DETOKS sa ovim napitkom dva puta godišnje i ne brinite se za ZDRAVLJE

Shutterstock

 

Kod hroničnih bolesnika nakon prvog tretmana dolazi do olakšanja, a onda se bolest može vratiti. U tom slučaju je potrebno sprovesti lečenje skraćenim postupkom:

Prvi dan - pije se sok od 1 limuna

Drugi dan - sok od 2 limuna

Treći dan - sok od 3 limuna

Četvrti dan - sok od 4 limuna

Peti dan - sok od 5 limunova

Šesti dan - sok od 4 limuna

Sedmi dan - sok od 3 limuna

Osmi dan - sok od 2 limuna

Deveti dan - sok od 1 limuna.

Tokom devet dana iskoristićete 25 limuna.

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading