7 čaša za 7 DANA: Ovaj napitak topi kilograme do poslednjeg grama i to bez DIJETE

Jelena Vukelić Vesti 31.05.2023 13:08 0

Ako želite brzo ali na zdrav način da se rešite suvišnih kilograma, onda je ovaj sok pravo rešenje za vas

7 čaša za 7 DANA: Ovaj napitak topi kilograme do poslednjeg grama i to bez DIJETE

Pixbay

Naravno, osim što ćete piti ovaj sok, jako je važno i kako se hranite. Treba da normalizujete ishranu, jedete zdravu hranu kao što su voće, povrće i žitarice, i da izbegavate šećer.

Uklanjanje šećera iz vaše ishrane smanjuje apetit, smanjuje nivo insulina, a vi ćete gubite na težini, a da uopšte ne osećate glad. Posebno su korisni povrće poput kupusa, paradajza, karfiola, brokolija, spanaća, blitve, krastavaca i zelene salata, kao i "posna mesa" kao što su piletina, teletina i riba.

Sok za mršavljenje

Potrebno je

1 krastavac

3 koluta ananasa

čaša lišća peršuna

štap celera

Priprema:

Sve sastojke stavite u blender, pa sameljite pa ostavite 15 minuta da odstoji. 

Najbolje je da sok popijte odmah ujutru, na prazan stomak. Nemojte da dodajete šećer ili bilo koji veštački zaslađivač. Važno je da ga pijete svežeg, tako da ne izgubi svoja svojstva. 

Ovaj zeleni sok je pun hranljivim sastojcima koji deluju sinergijski u cilju zdravog mršavljenja. Koristite ga sedam dana uzastopno da biste se borili protiv masti na stomaku! Imajte na umu da se ne preporučuje produženo korišćenje. Obratite pažnju na reakciju vašeg tela, a ako se pojave bilo kakve neprijatne reakcije, odmah prestanite da ga konzumirate.

Komentari (0)
Loading