Rešite se MIOMA za 20 dana: Prirodni ČAJ će vas SPASITI muka, napravite ga sami mešajući ove LEKOVITE BILJKE

K.Ć Vesti 05.01.2022 12:48 0

Miomi su nevidljivi ljudskom oku, a veličina može da im varira

Rešite se MIOMA za 20 dana: Prirodni ČAJ će vas SPASITI muka, napravite ga sami mešajući ove LEKOVITE BILJKE

Pexels/Mareefe

Veliki broj žena pati od ovog problema, a čaj može znatno da ga umanji.

Ove izraslone povezuju se sa povećanim rizikom od pojave raka materice. Žena može imati jedan ili više mioma, a u ekstremnim slučajevima, višestruki fibroidi mogu toliko da prošire matericu koja može da dosegne do grudnog koša i tako uveća broj kilograma žene.

Čaj za miom materice pijte i ispirajte se njime

Čaj za miom materice pije se 20 dana, a nakon togperioda pravi se pauza od 10 dana, pa se terapjia čajem nastavlja, i ponovo pije 10 dana. Ovaj biljni čaj se pije van menstrualnog ciklisu, a ni irigacije se ne obalja u tom periodu.

Uzeti po 2 supene kašike sitno zdrobljenog lista ranjenika (Betonica officinalis), lista od koprive (Urtica dioica), kupinovog lista ( Rubus frticosus) i po 1 supenu kašiku sitno iseckanog lista žalfije (Salvia officinalis) lista i cveta hajdučice ( Achillea millefolium), zovinog cveta (Sambucus nigra) i lista divlje nane (Mentha piperita). Sve to izručiti u 1.800 g proključale vode. Ostavite poklopljeno 90 minuta van ringle. Procediti i zasladiti medom po želji. Ovaj čaj treba da se pije po 200 ml pre doručka, ručka, večere i spavanja.

Ostatak od jednog litra koristi se za irigiranje, ispiranje vagine uz pomoć bočice sa cevčicom. Ispiranje se vrši sa po 500 g čaja, dva puta na dan, i sa pauzom od 4 sata između svake irigacije. Tekućina za irigaciju ne sme da bude vruća, već mlaka. Irigiranje se mlakim čajem vrši svaki drugi dan, a lekari savetuju da se cevčica irigatora (može se nabaviti u apoteci), kao i ulaz u vaginu, namaže vazelinom.

Komentari (0)
Loading