21:12 Poznati "On ne zna za mene": Ćerka Brusa Vilisa koja je i sama bolesna, otkrila nove detalje o glumčevom stanju
09:45 Porodica Sanjala sam da će progovoriti: Slavica učila unuke da kažu pa-pa, kad je shvatila da nešto nije u redu
16:29 Ispovesti Ja sam majka koja je napustila autističnog sina: Osuđuju me, ali uradila sam ovo da preživim
16:55 Porodica "Ovaj video mi je vratio nadu": Snimak devojčice koja hrani autističnu sestru je nešto najlepše što ćete videti danas
09:32 Ispovesti Svi su je odbili zato što je bolesna: Otac učinio za ćerku neverovatnu stvar da bi bila na maturskoj večeri
14:10 Porodica Njenom sinu je dijagnostifikovan autizam: Poznata voditeljka podelila svoje iskustvo, bilo je znakova upozorenja, a najvažniji je ignorisala
14:35 Porodica Autističnom dečaku roditelji su poklonili kućnog ljubimca: Ovaj dirljivi snimak je raznežio mnoge korisnike TikToka
09:32 Ispovesti "Osećamo se preko muzike": Bolna ispovest Maje Odžaklijevske koja se posvetila unuku koji ima autizam, otkrila detalje
11:01 Porodica Poboljšajte razvoj dece sa autizmom i cerebralnom paralizom: Mozak može da se menja, a uz ovaj metod naučićete i kako
18:45 Ispovesti Kosta (10) ima AUTIZAM: Njegova majka Radunka se SAMA bori za svog sina, ali i sa SOPSTVENOM opasnom dijagnozom
13:36 Poznati Slep je i ima autizam, ali kada zapeva SVE stane: Evo kako je Kodi otpevao ovu popularnu pesmu
10:12 Lepota i Moda Mogli biste da ostanete bez kose: Većina ovo radi, a nije ni svesna da tako brže i lakše opada
10:00 Zdravlje Slušajte lekare: Ovih 10 namirnica su bogate mineralom koji je ključan za metabolizam, evo kako da ih uvrstite u ishranu
09:24 Poznati Fatalna manekenka u 45. godini pokazala trudnički stomačić: Čeka treće dete, a niko ne može da se nagleda njene figure
08:58 Zdravlje Viktorija (28) je 30 dana provela u komi: Zbog pogrešnog lečenja joj propadali organi i opadala koža
08:27 Poznati Porodila se Aleksandra: Gumica koju su Srbi gledali u seriji ,,Beli Lotos" dočekala prvo dete, a ovaj potez niko nije očekivao
08:00 Zdravlje Kardiolog Otašević opominje: Ako vam srce "preskače", obavezno uradite EKG pregled - može da spase život kod infarkta, a evo šta još otkriva