12:20 Poznati Legenda se vratila, ali sa teškom pričom: Maja Odžaklijevska zapevala kao nekad, a onda otkrila istinu o unuku koja para dušu
16:56 Porodica Ja sam majka koja je napustila autističnog sina: Osuđuju me, ali uradila sam ovo da preživim
08:27 Zdravlje Trampov ministar zdravlja Robert F. Kenedi: "SAD će do septembra znati uzrok epidemije autizma"
13:21 Porodica Ja sam majka koja je napustila autističnog sina: Svi me osuđuju, ali uradila sam to da preživim
21:12 Poznati "On ne zna za mene": Ćerka Brusa Vilisa koja je i sama bolesna, otkrila nove detalje o glumčevom stanju
09:45 Porodica Sanjala sam da će progovoriti: Slavica učila unuke da kažu pa-pa, kad je shvatila da nešto nije u redu
16:29 Ispovesti Ja sam majka koja je napustila autističnog sina: Osuđuju me, ali uradila sam ovo da preživim
16:55 Porodica "Ovaj video mi je vratio nadu": Snimak devojčice koja hrani autističnu sestru je nešto najlepše što ćete videti danas
09:32 Ispovesti Svi su je odbili zato što je bolesna: Otac učinio za ćerku neverovatnu stvar da bi bila na maturskoj večeri
14:10 Porodica Njenom sinu je dijagnostifikovan autizam: Poznata voditeljka podelila svoje iskustvo, bilo je znakova upozorenja, a najvažniji je ignorisala
14:10 Poznati Kejt Vinslet nikad iskrenija: Napljuvala sve koji rade estetske operacije i piju lekove za mršavljenje
13:43 Horoskop Nedeljni horoskop od 8. do 14. decembra: Evo kakva sudbina čeka svaki znak, mnogima će se život preokrenuti!
13:18 Zdravlje Srbin bez ovoga ne može da zamisli zimu – a opasno je za srce: Mnogi ga jedu svakog dana, a kardiolog upozorava, ovo je hrana koja diže pritisak u nebesa!
12:44 Dom i saveti Najtraženija biljka u decembru u Srbiji: Svi je nose kući, ali malo ljudi zna da može biti opasna!
12:20 Poznati Crna haljina o kojoj priča ceo svet: Melanija Tramp u modelu koji skriva sve nedostatke i izdužuje figuru
11:55 Dom i saveti Muče vas ledena stopala, bez obzira na čarape, termo uloške i čizme? Ako je cirkulacija slaba, vunene čarape nisu rešenje – pomoć se krije u jednoj namirnici