08:27 Zdravlje Trampov ministar zdravlja Robert F. Kenedi: "SAD će do septembra znati uzrok epidemije autizma"
13:21 Porodica Ja sam majka koja je napustila autističnog sina: Svi me osuđuju, ali uradila sam to da preživim
21:12 Poznati "On ne zna za mene": Ćerka Brusa Vilisa koja je i sama bolesna, otkrila nove detalje o glumčevom stanju
09:45 Porodica Sanjala sam da će progovoriti: Slavica učila unuke da kažu pa-pa, kad je shvatila da nešto nije u redu
16:29 Ispovesti Ja sam majka koja je napustila autističnog sina: Osuđuju me, ali uradila sam ovo da preživim
16:55 Porodica "Ovaj video mi je vratio nadu": Snimak devojčice koja hrani autističnu sestru je nešto najlepše što ćete videti danas
09:32 Ispovesti Svi su je odbili zato što je bolesna: Otac učinio za ćerku neverovatnu stvar da bi bila na maturskoj večeri
14:10 Porodica Njenom sinu je dijagnostifikovan autizam: Poznata voditeljka podelila svoje iskustvo, bilo je znakova upozorenja, a najvažniji je ignorisala
14:35 Porodica Autističnom dečaku roditelji su poklonili kućnog ljubimca: Ovaj dirljivi snimak je raznežio mnoge korisnike TikToka
09:32 Ispovesti "Osećamo se preko muzike": Bolna ispovest Maje Odžaklijevske koja se posvetila unuku koji ima autizam, otkrila detalje
20:15 Lepota i Moda Ne trebaju vam skupe kreme da biste se rešili staračkih pega: Namažite se samo ovom prirodnom mešavinom od 2 sastojka
19:16 Horoskop Dnevni horoskop za nedelju, 8. jun: Lavovi, ne dozvolite da vam bilo ko kvari raspoloženje, Ribe, poštujte svoje vreme, a šta je sa ostalima?
18:15 Lepota i Moda Novo lice rijaliti zvezde (69) šokiralo javnost: Kažu da je sada kopija njene ćerke, ne vidi se razlika između njih dve!
17:16 Horoskop Najsrećniji znak leta 2025: Budućnost im je svetla, sve što dotaknu pretvori se u zlato
16:17 Dom i saveti Ako vam je novčanik ove boje - bićete bogati: Veruje se da privlači finansijski uspeh
15:18 Lepota i Moda Najmodernija frizura za leto 2025: Sama se oblikuje, svima dobro stoji i osvežava crte lica