12:20 Poznati Legenda se vratila, ali sa teškom pričom: Maja Odžaklijevska zapevala kao nekad, a onda otkrila istinu o unuku koja para dušu
16:56 Porodica Ja sam majka koja je napustila autističnog sina: Osuđuju me, ali uradila sam ovo da preživim
08:27 Zdravlje Trampov ministar zdravlja Robert F. Kenedi: "SAD će do septembra znati uzrok epidemije autizma"
13:21 Porodica Ja sam majka koja je napustila autističnog sina: Svi me osuđuju, ali uradila sam to da preživim
21:12 Poznati "On ne zna za mene": Ćerka Brusa Vilisa koja je i sama bolesna, otkrila nove detalje o glumčevom stanju
09:45 Porodica Sanjala sam da će progovoriti: Slavica učila unuke da kažu pa-pa, kad je shvatila da nešto nije u redu
16:29 Ispovesti Ja sam majka koja je napustila autističnog sina: Osuđuju me, ali uradila sam ovo da preživim
16:55 Porodica "Ovaj video mi je vratio nadu": Snimak devojčice koja hrani autističnu sestru je nešto najlepše što ćete videti danas
09:32 Ispovesti Svi su je odbili zato što je bolesna: Otac učinio za ćerku neverovatnu stvar da bi bila na maturskoj večeri
14:10 Porodica Njenom sinu je dijagnostifikovan autizam: Poznata voditeljka podelila svoje iskustvo, bilo je znakova upozorenja, a najvažniji je ignorisala
21:38 Dom i saveti Popite ovaj napitak pred spavanje: Mešavina dve namirnice koju zovu “noćni ubrzivač metabolizma” pokreće topljenje sala i smiruje telo
21:08 Dom i saveti Komšije će zanemeti: Evo kako da jelku okitite kao iz luksuznog časopisa, trikovi koji prave razliku
20:45 Dom i saveti "Ako ne večerate, telo će se osvetiti": Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana
20:22 Ispovesti Čuvala sam unuke godinama, a onda me je ćerka oterala s kućnog praga: "Čim sam se uhvatila za kvaku, stavila je ruku da ne uđem"
19:54 Horoskop Dnevni horoskop za 5. decembar: Rakovi, čuvajte se prevare, Strelčevi, izbegavajte sukobe, Jarčevi, pazite na šta trošite novac