08:27 Zdravlje Trampov ministar zdravlja Robert F. Kenedi: "SAD će do septembra znati uzrok epidemije autizma"
13:21 Porodica Ja sam majka koja je napustila autističnog sina: Svi me osuđuju, ali uradila sam to da preživim
21:12 Poznati "On ne zna za mene": Ćerka Brusa Vilisa koja je i sama bolesna, otkrila nove detalje o glumčevom stanju
09:45 Porodica Sanjala sam da će progovoriti: Slavica učila unuke da kažu pa-pa, kad je shvatila da nešto nije u redu
16:29 Ispovesti Ja sam majka koja je napustila autističnog sina: Osuđuju me, ali uradila sam ovo da preživim
16:55 Porodica "Ovaj video mi je vratio nadu": Snimak devojčice koja hrani autističnu sestru je nešto najlepše što ćete videti danas
09:32 Ispovesti Svi su je odbili zato što je bolesna: Otac učinio za ćerku neverovatnu stvar da bi bila na maturskoj večeri
14:10 Porodica Njenom sinu je dijagnostifikovan autizam: Poznata voditeljka podelila svoje iskustvo, bilo je znakova upozorenja, a najvažniji je ignorisala
14:35 Porodica Autističnom dečaku roditelji su poklonili kućnog ljubimca: Ovaj dirljivi snimak je raznežio mnoge korisnike TikToka
09:32 Ispovesti "Osećamo se preko muzike": Bolna ispovest Maje Odžaklijevske koja se posvetila unuku koji ima autizam, otkrila detalje
22:01 Porodica Na Veliki petak ne solite hranu i ne dirajte nož: Srpski običaji koji se prenose s kolena na koleno
21:37 Dom i saveti Koliko dugo se kuvaju jaja? Da bi bila savršeno tvrda za kucanje, potrebno je tačno ovoliko minuta
20:46 Ispovesti Kada se farbaju jaja? Popadija Višnja objasnila da li se to radi na Veliki petak ili subotu
20:21 Dom i saveti Kako očistiti fugne na pločicama: Uz ovaj jednostavan trik, buđ i prljavština nestaju za 5 minuta!
19:55 Porodica Žena pokazala kako farba jaja u WC šolji! Tvrdi da je tako najbrže, a ljudima se povraća dok gledaju!