09:02 Ispovesti Tanja oprala svoje božićno drvce, pa ostala u nemom šoku: "Gnusnije je nego što sam očekivala da bude"
09:25 Dom i saveti Ne znate više šta ćete sa prašinom iza radijatora? Ova korisna stvarčica je uklanja za samo par sekundi, a imate je u kući
14:47 Dom i saveti Najpoznatiji svetski muzeji koriste ovu najprostiju metodu: Prašina se neće skupljati najmanje 10 dana, potrebno je ovo da uradite
21:50 Dom i saveti Uklanja prašinu na duže staze: Dodajte ovo sredstvo u vodu i otkloniće i one najtvrdokornije fleke
12:15 Dom i saveti Celog života pogrešno brišete prašinu: Evo zbog čega nikako ne možete da se otarasite prljavštine
08:12 Dom i saveti Dosta vam je čišćenja prašine? Influenserka otkrila jednostavan trik koji će vam olakšati život
22:10 Dom i saveti Rešite se prašine koja se lepi za nameštaj: Efikasan trik koji će vam drastično olakšati život
11:33 Dom i saveti Nećete je brisati mesec dana! Uz ovaj trik, prašina će se mnogo sporije skupljati na nameštaju
21:30 Dom i saveti Zaboravite na prašinu: Napravite jednostavan sprej, naprskajte ga i dom će vam biti blistavo čist
16:32 Dom i saveti Zbog ovog trika, bićete nam biti večno zahvalne: Stavite par kapi ove tečnosti u vodu i nećete videti prašinu nedelju dana
16:45 Dom i saveti Jeftino, efikasno i brzo rešenje da vam kuća zablista: Napravite sami sredstvo za brisanje prašine od četiri sastojka
11:02 Dom i saveti Kako odlediti bravu na kolima: Komšija Dragan nam je otkrio provereni trik, za 10 sekundi ćete otključati auto!
10:33 Dom i saveti Recept za prženice bez jaja: Ukus im je potpuno isti, brže se prave i svi ih obožavaju!
10:00 Ispovesti Šefica me totalno iskorištava: Nakon 20 radnih dana bez prestanka mi je tražila ovo, i to na najgori mogući način
09:35 Zdravlje Tri slova mogu da vam promene život: Ova pravila će pomoći da živite duže i zdravije, postupak ne može biti lakši
09:02 Lepota i Moda Vratite sjaj suvoj kosi: Sada je pravo vreme da joj pružite najbolji tretman, evo kako da je zaštitite od zime