09:29 Dom i saveti Više ne morate da peglate veš! Provereni trik s aluminijumskom folijom ispraviće odeću umesto vas
22:00 Dom i saveti Dugmići su svima noćna mora, on sada pokazao trik koji će rešiti sve muke: Prelak je, a rezultati su neverovatni, košulja prava kao strela
15:10 Dom i saveti Ako mrzite peglanje, ovo je spas! Genijalan trik s aluminijskom folijom ispraviće odeću umesto vas
08:28 Dom i saveti Biće prav kao strela, ali samo uz pomoć ova 4 trika: Kako prelako, a ujedno i perfektno ispeglati veš?
20:39 Dom i saveti Neverovatno štedi vreme, jer ubrzava "najdosadniji" posao: Evo kako da uz pomoć jednog trika brze peglate odeću
13:33 Dom i saveti Dugme na pegli koje svi koriste troši struju više nego priprema 70 šoljica kafe: Evo kako da drastično smanjite račune, potrebna vam je samo jedna stvar
12:09 Dom i saveti Kako očistiti braon fleke i kamenac sa pegle: Istrljajte poleđinu ovim sredstvom, više neće ostavljati tragove na odeći!
12:47 Dom i saveti Pegla će vam od danas skupljati prašinu: 5 saveta kako da rešite problem gužvave odeće
08:42 Dom i saveti Nemate vremena za peglanje? Evo kako da ispravite odeću pomoću spreja od 2 sastojka
15:23 Dom i saveti Jasminu su svi napali jer ovako pegla veš: Jedni kažu da je trik vrhunski, a drugi se krste
16:14 Dom i saveti Zaboravite omekšivač: Ubacite ovo u bubanj tokom pranja i veš će izaći iz mašine kao da je ispeglan
14:45 Dom i saveti Peglanje troši mnogo struje: Primenite bakin trik kojim ćete sigurno duplo uštedeti!
11:06 Poznati Brat princeze Kejt Midlton otkrio: "Vilijam je morao da prođe test pre nego što je ušao u našu familiju"
10:36 Zdravlje Da li je za srce zdravije brzo ili sporo hodanje? Jedna od ovih aktivnosti značajno smanjuje rizik od aritmije
10:05 Horoskop Čeka ih 9 godina sreće i blagostanja: Ova 3 horoskopska znaka živeće kao u bajci, njihovo zlatno vreme dolazi!
09:02 Horoskop Zaslužili ste nagrade: Subota, 19. april je dan kada će 4 horoskopska znaka dobiti ono što dugo očekuju, miljenici su univerzuma
08:32 Ispovesti Zatekla sam muža sa prijateljicom: Smislila sam opasan plan kako da im se osvetim, ispalo je bolje nego što sam očekivala