17:06 Lepota i Moda Džemper koji je osvojio Parižanke ovih dana: Praktičan je, topao i osveži svaku jesenju kombinaciju
17:28 Lepota i Moda Niko više ne nosi crni i braon džemper: Ova boja je hit jeseni, rasproda se čim stigne u radnju!
20:31 Dom i saveti Osvežite odeću: Ne morate uvek da je perete, samo uradite ove 4 stvari, biće čista i mirisna
17:28 Dom i saveti Ružno ih je videti: Ne dozvolite da grudvice kvare lepotu vaše odeće, uradite ovo i biće opet kao nova
12:13 Lepota i Moda Japanke, raščupana kosa i široka odeća: Evo kako Mila Kunis izgleda van scene, bogami ovu kombinaciju bi i svaka žena u Srbiji nosila
16:55 Lepota i Moda Jesenja garderoba ne može bez nje: Najtraženija suknja u prodavnicama, svaka žena mora da ima bar jednu!
21:01 Dom i saveti Veš ima buđav miris? Operite ga u mašini i dodajte jednu šolju ove tečnosti, radi kao magija
10:17 Dom i saveti Oprali ste veš i odeća vam ne miriše? 6 grešaka koje pravite kada sipate omekšivač
17:57 Dom i saveti Svi odmah "trče" da ih operu, a pojma nemaju da je to najveće ludost: Evo koju odeću nikako ne smete stavljati u veš mašinu
09:59 Lepota i Moda Jedne godine ga mrze, sledeće obožavaju i tako u krug: Ovo su nosile i naše bake, a sada najpopularniji stil da ulicama, da vidimo dokle će da traje
16:19 Dom i saveti Veš je čist, ali ima neprijatan miris: Evo zašto se to dešava i kako da rešite problem zauvek, žene se kunu u ovu metodu
09:18 Dom i saveti Kako da spasete vašu omiljenu odeću? Evo kako se skidaju masne fleke sa garderobe, trebaju vam samo 2 stvari
21:38 Dom i saveti Popite ovaj napitak pred spavanje: Mešavina dve namirnice koju zovu “noćni ubrzivač metabolizma” pokreće topljenje sala i smiruje telo
21:08 Dom i saveti Komšije će zanemeti: Evo kako da jelku okitite kao iz luksuznog časopisa, trikovi koji prave razliku
20:45 Dom i saveti "Ako ne večerate, telo će se osvetiti": Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana
20:22 Ispovesti Čuvala sam unuke godinama, a onda me je ćerka oterala s kućnog praga: "Čim sam se uhvatila za kvaku, stavila je ruku da ne uđem"
19:54 Horoskop Dnevni horoskop za 5. decembar: Rakovi, čuvajte se prevare, Strelčevi, izbegavajte sukobe, Jarčevi, pazite na šta trošite novac