17:15 Zdravlje Već DVE godine nije popila ni kap VODE: Ova influenserka tvrdi da je "SUVI POST" prava stvar
12:30 Zdravlje Stručnjaci otkrili ŠOKANTU istinu: Uzgojni LOSOS koji dolazi iz OVE zemlje smatra se NAJTOKSIĆNIJIM na tržištu
11:25 Zdravlje Koliko često treba da idemo PO TUŠ? Stručnjak za higijenu otkrio o kojoj BROJKI je reč
11:16 Zdravlje Dr Voja apeluje: NE KUPUJTE OVO MLEKO! Opasno je po zdravlje - razara srce i diže holesterol
09:10 Zdravlje Dr Radmila Šehić upozorava: Od utorka nagli PAD temperature, ove osobe će i te kako osetiti!
15:12 Zdravlje BUDITE SE UMORNI? Ruski doktor Aleksandar Mjasnikov otkiva šta je to što nam ometa san!
11:27 Zdravlje Pažnja, pažnja! Ljudsko telo DEHIDRIRA za samo POLA SATA, obratite pažnju - ovo su SIMPTOMI!
22:04 Zdravlje Jovanku je godinama mučio bol u ovom delu tela: Stavila je beli luk u mleko i rešila problem!
21:42 Porodica Poslednji broj u godini rođenja otkriva sudbinu: Saznajte da li vas u životu čeka sreća ili patnja
21:17 Zdravlje Da li su bolje sveže ili zamrznute borovnice? Evo koje imaju više vitamina, iznenadićete se!
20:51 Ispovesti Dečak je jeo roštilj i dobio užasan bol u uhu: Analize kod lekara su pokazale uzrok koji ledi krv u žilama!
20:25 Dom i saveti Sa ovim sastojkom pita s jabukama neće biti gnjecava: Taj trik primenjuju Mađari, zato su im kore uvek vazdušaste
20:00 Porodica Odbio sam kumstvo najboljem prijatelju: Svi me osuđuju jer se družimo 15 godina, ali imam debeo razlog