13:37 Porodica Žensko ime koje se vekovima izbegava zbog prokletstva: Donosi lošu sudbinu svakome ko ga nosi
10:15 Porodica Muška i ženska imena koja donose sreću: Decu koja ih nose čuvaju anđeli i štite od zla!
10:57 Porodica Žensko ime koje donosi sreću i uspeh: Roditelji u Srbiji ga često daju ćerkama, simbol je svetlosti i dobrote!
17:00 Porodica Najlepše ime za devojčicu koja se rodi u jesen: Simbol je mudrosti i radosti pa ga roditelji rado biraju
14:58 Porodica Devojčica koja ga nosi je pametnica: Ovo je najpopularnije žensko ime na svetu već 100 godina!
08:45 Porodica Donose uspeh i prosperitet: Ako imate neko od ova 3 slova u imenu, vi ste srećna osoba
16:20 Porodica Devojčice koje nose ovo ime prati sreća: Simbol je uspeha i dobrote, a roditelji ga sve češće daju ćerkama
21:15 Porodica Ovu decu anđeli čuvaju: Popularna muška i ženska imena za koja se veruje da štite od zla i donose sreću
13:12 Porodica Najlepše žensko ime: Devojčice koje ga nose su pametne i hrabre, a zvuči isto na svim jezicima
21:38 Dom i saveti Popite ovaj napitak pred spavanje: Mešavina dve namirnice koju zovu “noćni ubrzivač metabolizma” pokreće topljenje sala i smiruje telo
21:08 Dom i saveti Komšije će zanemeti: Evo kako da jelku okitite kao iz luksuznog časopisa, trikovi koji prave razliku
20:45 Dom i saveti "Ako ne večerate, telo će se osvetiti": Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana
20:22 Ispovesti Čuvala sam unuke godinama, a onda me je ćerka oterala s kućnog praga: "Čim sam se uhvatila za kvaku, stavila je ruku da ne uđem"
19:54 Horoskop Dnevni horoskop za 5. decembar: Rakovi, čuvajte se prevare, Strelčevi, izbegavajte sukobe, Jarčevi, pazite na šta trošite novac