21:02 Poznati BURAN život slavnog GLUMCA : Verenicu VARAO sa dadiljom, iz svih AFERA ima šestoro dece, a sa KONOBARICOM mu se jedino OMAKLO!
19:35 Zdravlje Većina ne priznaje ovu BOLEST : Ako osetite gubitak energije, doživite noćne more i strah odmah potražite LEKARSKU pomoć!
11:32 Poznati Sin ga je ODVEO DO OLTARA: Otac Dejvida Bekama se OŽENIO u 73. godini za MILIONERKU, a evo koliko je mlađa od njega!
21:20 Porodica Znate da vas je prevario, a sve vreme to NEGIRA! Evo zašto će neki muškarci pre da SLAŽU nego da raskinu!
20:30 Porodica Ceo svet mu se SRUŠIO: Pobesneli MUŽ je zbog jedne IZJAVE momentalno tražio test očinstva
19:30 Ispovesti Ona je ČEKALA prvu bračnu noć: Kada je sa 32 godine izgubila NEVINOST, shvatila je jednu BITNU stvar o sebi!
12:09 Ispovesti Nakon 60 godina braka PREMINULA mu je supruga: Nesrećni muškarac nije mogao da se pomiri sa njenim gubitkom, a onda je pronašao OVU poruku u njenom novčaniku!
11:14 Ispovesti ALBINA je zavolela SLAVIŠU i rodila mu dve ćerkice: Ljubavna priča ove Albanke i Srbina je za film!
18:30 Porodica Muškarci ili žene?! Ko TEŽE podnosi RAZVOD, i kakva bolest je česta nakon OVOG stresa?!
11:51 Poznati Svekar poručio da BEZ JEDNE stvari nema VENČANJA: Lepa Anđela Jovanović i Mihail Dudaš uživaju u ljubavi, a ovo je jedini USLOV ZA BRAK!
09:38 Poznati 'Ubij me više, ja neću ostati sa tobom' Svetlana Ceca Kitić ispričala je kakvo je NASILJE trpela, ali i šta je očajnički molila muža usled batina!
21:43 Horoskop Sledi im 7 godina bogatstva i ljubavi: Vreme je da ova 3 horoskopska znaka dobiju sve što požele!
21:17 Lepota i Moda Ne bacajte pare na skupe kreme: Prirodni losion od 2 sastojka briše tamne fleke s lica kao gumica!
20:50 Porodica Devojčica (2) nasmejala 12 miliona ljudi! Zaspala i probudila se u Diznilendu, njena reakcija je hit!
20:23 Zdravlje Ovo je najzdravija namirnica na svetu: Zovu je prijateljicom mladosti i zdravlja, a većina Srba je nije ni okusila!
19:57 Ispovesti Svekrva neće ni da čuje za unuku: Muž je stao na njenu stranu, a ja ostala sama s bebom, ovo je pakao!