Alo!
NajŽena
Naslovna Lepota i Moda Zdravlje Porodica Ispovesti Poznati Dom i saveti Horoskop Trpeza

Tema : beba

trudnica
09:55 Ispovesti

Umesto radosti zbog porođaja, mlada žena je očajna: "Roditelji mi uništavaju sreću"

majka
20:57 Ispovesti

"Rodila sam ružno dete": Nije ga ni pogledala posle porođaja, a zbog jednog njenog postupka milioni je osudili da je nemajka

BEBA
12:44 Porodica

Najbolje je da se beba rodi u ponedeljak: Svaki dan nosi simboliku, evo šta narodno verovanje otkriva o detetu

majka
13:05 Porodica

Majka nije mogla da veruje rođenim očima: Novorođenče od 3 dana puzi i podiže glavu

žizel bundšen
10:01 Porodica

Prvi put sa bebom u javnosti: Slavna manekenka blista, prošetala sina, svi gledaju samo u njih

dečak
17:05 Porodica

Dečak oduševio 20 miliona ljudi: Ima samo 1,5 godinu, a neverovatnom brzinom slaže čašice po veličini!

beba
12:06 Porodica

Koju boju očiju će imati vaša beba? Možete da saznate i pre nego što ona dođe na svet, evo kako

mama
20:15 Ispovesti

Dala sam drugarici da mi pridrži bebu i nikada više u životu: Zbog onog što je uradila savladao me je neopisivi strah!

beba
08:30 Porodica

Ovo je nešto najslađe što ćete danas videti: Mama uhvatila bebu u ormariću sa slatkišima, ovu reakciju nije očekivala!

mama
14:55 Porodica

ČIM GA JE UZELA PO ROĐENJU, ZNALA JE DA NEŠTO NIJE U REDU Nije ličio na nju, a ni na oca, ono što su posle toga saznali bilo je potresno

spavanje sa bebom
16:23 Porodica

Da li je opasno spavati sa bebom u krevetu? Patronažna sestra otkrila u kojim slučajevima treba ovo izbegavati

mama
20:29 Porodica

Mame vam neće reći, ali žele da znate: Ako se spremate da čestitate rođenje deteta, obratite pažnju na ove stvari

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 22 23
most-read

Najčitanije

frojd
14:45 Porodica

Frojd je tvrdio da samo jedna osobina odaje lošeg čoveka: Čim je primetite, znaćete s kakvim ljudima imate posla

smokva
12:40 Dom i saveti

Nije samo orah u pitanju: Naši stari nikad nisu sadili smokvu blizu kuće, evo i zbog čega

baka
10:57 Porodica

Mira za 10 dana u Grčkoj potroši samo 100 evra: "Godinama tako letujem i nikada nisam potrošila ni dinar više"

Printscreen/RTS
12:07 Zdravlje

Poznati srpski kardiolog tvrdi: Od 220 oduzmite broj svojih godina i znaćete kakvo vam je srce

jaja
09:52 Dom i saveti

Zbog jedne sitnice jaja pucaju: Dodajte ovu namirnicu u vodu i biće savršena za farbanje i ljuštenje

Pogledaj sve vesti

Dom i saveti

cveće
14:43 Dom i saveti

Kako se zalivaju hortenzije? Uradite ovaj test i lako ćete proceniti treba li im još vode

wc šolja
08:51 Dom i saveti

Sipala sam 50 grama ovog praha u wc šolju i ostavila preko noći: Ujutru je sav kamenac nestao, bila je kao nova

Shutterstock
20:00 Dom i saveti

Ose mrze ovu biljku: Ne podnose njen miris, a ljudi ga obožavaju, zasadite je i gledajte kako beže

Shutterstock
17:57 Dom i saveti

Balzam za usne vam je uništio odeću? Ne očajavajte, evo kako da za tili čas uklonite masne fleke

gvozdeni leptir
15:06 Dom i saveti

Stari baštovani obožavaju ovu biljku: Gvozdeni leptir se lako neguje, uspeva u punoj senci, ali jedno treba izbegavati

watch-icon

Preporučujemo

Žurka
15:27 Horoskop

Kome to prva nedelja jula donosi finansijski procvat? Valjaće se u parama, stiže povišica na poslu, a možda i priliv iz inostranstva

visok krvni pritisak
15:02 Zdravlje

Dobro pogledajte tabelu: Evo koliko iznosi normalni krvni pritisak za vaše godine

cveće
14:43 Dom i saveti

Kako se zalivaju hortenzije? Uradite ovaj test i lako ćete proceniti treba li im još vode

Shutterstock
14:15 Ispovesti

Muž voli majku više od mene: Ima 40 godina i nikako da se osamostali, a ova stvar preti da nam uništi brak

Leonardo di Kaprio
13:44 Horoskop

Ova tri znaka imaju najviše šanse za dobitak na lutriji: Pare se kao lude lepe za njih

depresija
13:04 Ispovesti

Ana je posumnjala da je muž vara: "Pratila sam ga do hotela, otvorila vrata sobe i videla kako izgleda pakao!"

Pogledaj sve vesti
O nama Marketing Advertising Impresum Uslovi Korišćenja
© ALO! 2021. Sva prava su zadržana.