08:15 Porodica Kako objasniti detetu odakle dolaze bebe? Nemojte ovo pitanje doživljavati kao bauk, već preduzmite određene korake
13:58 Porodica Najbolje je da se beba rodi u ponedeljak: Svaki dan nosi simboliku, evo šta narodno verovanje otkriva o detetu
11:56 Porodica Da li sam preterala? Kada sam videla šta moja sestra radi mom sinu, odmah sam pozvala policiju
12:10 Porodica Beba koja je nasmejala preko 21 milion gledalaca: Pogledajte kako je uspela da smiri brata blizanca, ovo samo deca mogu
11:50 Poznati Slavna glumica postala mama: Dugo je krila da je trudna, a sada u rukama drži svoju prvu bebu
16:03 Porodica Najlepši običaj: Roditelji u ovoj zemlji dočekuju bebe na poseban način, sluti na radost
10:20 Porodica Beba umrla u kolevci: Mama ostavila malu Dianu samu u kući 6 dana, pa otišla kod momka
16:47 Porodica Urnebesan snimak ima 2,5 miliona pregleda: Pogledajte šta beba radi dok mama pokušava da jede
11:44 Porodica Koliko ljubavi na jednom mestu: Deda (101) upoznao svoju praunuku, emotivni prizor raznežio je milione
19:05 Porodica Snimak je videlo preko 4 miliona ljudi: Beba je prvi put probala sladoled, njena reakcija je urnebesna
21:05 Porodica Trenutak za pamćenje: Mama slučajno snimila bebine prve korake, prizor je raznežio milione
15:26 Porodica "Ovo je zlostavljanje deteta!": Roditelji postupkom razbesneli javnost, ono što su uradili pokrenulo rat na mrežama
15:55 Zdravlje Svakodnevno se tuširate, ali ovaj deo tela niko ne pere: Leglo je bakterija, a postoji samo jedan način da ga lepo očistite
15:45 Dom i saveti Pravilo "treći dan" ovde ne važi: Većina pravi grešku sa čuvanjem ruske salate i time joj skraćuju rok
15:25 Zdravlje Zastrašujući simptom koji je promenio sve: Barbara se probudila noću zbog svraba, a onda saznala užasnu dijagnozu
15:08 Lepota i Moda Šminkali je 3 sata da bi izgledala kao žaba: Ovako je izgledala priprema za snimanje čuvenog filma, jedna stvar i dalje šokira
14:59 Porodica Đokovići slave Aranđelovdan: Zvezda trpeze je slavski kolač koji Dijana pravi po starom porodičnom receptu
14:45 Ispovesti Višak kilograma i godine učinile su svoje: Sedimo jedno pored drugog kao dva stranca, više se ne želimo