16:23 Porodica Da li je opasno spavati sa bebom u krevetu? Patronažna sestra otkrila u kojim slučajevima treba ovo izbegavati
20:29 Porodica Mame vam neće reći, ali žele da znate: Ako se spremate da čestitate rođenje deteta, obratite pažnju na ove stvari
08:15 Porodica Kako objasniti detetu odakle dolaze bebe? Nemojte ovo pitanje doživljavati kao bauk, već preduzmite određene korake
13:58 Porodica Najbolje je da se beba rodi u ponedeljak: Svaki dan nosi simboliku, evo šta narodno verovanje otkriva o detetu
11:56 Porodica Da li sam preterala? Kada sam videla šta moja sestra radi mom sinu, odmah sam pozvala policiju
12:10 Porodica Beba koja je nasmejala preko 21 milion gledalaca: Pogledajte kako je uspela da smiri brata blizanca, ovo samo deca mogu
11:50 Poznati Slavna glumica postala mama: Dugo je krila da je trudna, a sada u rukama drži svoju prvu bebu
16:03 Porodica Najlepši običaj: Roditelji u ovoj zemlji dočekuju bebe na poseban način, sluti na radost
10:20 Porodica Beba umrla u kolevci: Mama ostavila malu Dianu samu u kući 6 dana, pa otišla kod momka
16:47 Porodica Urnebesan snimak ima 2,5 miliona pregleda: Pogledajte šta beba radi dok mama pokušava da jede
11:44 Porodica Koliko ljubavi na jednom mestu: Deda (101) upoznao svoju praunuku, emotivni prizor raznežio je milione
19:05 Porodica Snimak je videlo preko 4 miliona ljudi: Beba je prvi put probala sladoled, njena reakcija je urnebesna
09:02 Lepota i Moda Vratite sjaj suvoj kosi: Sada je pravo vreme da joj pružite najbolji tretman, evo kako da je zaštitite od zime
22:02 Horoskop Ovaj znak će se obogatiti 2025. godine: Život će mu se promeniti iz korena, a evo šta čeka ostale znake
21:33 Zdravlje Vreme je dušu dalo da se razbolite: Evo kako da ostanete zdravi tokom praznične sezone, eksperti preporučuju ovu stvar
21:00 Lepota i Moda Izbacila obline da svi vide: Kim Kardašijan gori u vatrenoj haljini, a ovaj detalj je otkrio njenu slabu tačku
20:28 Dom i saveti Anini peškiri su mekani kao paperje: Tajna je u sastojku koji dodaje u mašinu, promena je neverovatna