10:01 Porodica Prvi put sa bebom u javnosti: Slavna manekenka blista, prošetala sina, svi gledaju samo u njih
17:05 Porodica Dečak oduševio 20 miliona ljudi: Ima samo 1,5 godinu, a neverovatnom brzinom slaže čašice po veličini!
12:06 Porodica Koju boju očiju će imati vaša beba? Možete da saznate i pre nego što ona dođe na svet, evo kako
20:15 Ispovesti Dala sam drugarici da mi pridrži bebu i nikada više u životu: Zbog onog što je uradila savladao me je neopisivi strah!
08:30 Porodica Ovo je nešto najslađe što ćete danas videti: Mama uhvatila bebu u ormariću sa slatkišima, ovu reakciju nije očekivala!
14:55 Porodica ČIM GA JE UZELA PO ROĐENJU, ZNALA JE DA NEŠTO NIJE U REDU Nije ličio na nju, a ni na oca, ono što su posle toga saznali bilo je potresno
16:23 Porodica Da li je opasno spavati sa bebom u krevetu? Patronažna sestra otkrila u kojim slučajevima treba ovo izbegavati
20:29 Porodica Mame vam neće reći, ali žele da znate: Ako se spremate da čestitate rođenje deteta, obratite pažnju na ove stvari
08:15 Porodica Kako objasniti detetu odakle dolaze bebe? Nemojte ovo pitanje doživljavati kao bauk, već preduzmite određene korake
13:58 Porodica Najbolje je da se beba rodi u ponedeljak: Svaki dan nosi simboliku, evo šta narodno verovanje otkriva o detetu
11:56 Porodica Da li sam preterala? Kada sam videla šta moja sestra radi mom sinu, odmah sam pozvala policiju
16:25 Poznati Veliki skandal trese kraljevsku porodicu: Princ Hari se suočava sa optužbama za zlostavljanje
16:08 Ispovesti BILA JE SAMA U NOĆNOM AUTOBUSU KADA JE VOZAČ STAO I POGLEDAO U RETROVIZOR Osetila je strah, a ono što je usledilo slediće vas
16:00 Dom i saveti Kako očistiti staklo od rerne: Nema potrebe da ga skidate, žena je pokazala kako se čisti prljavština unutra, lako je!
15:45 Dom i saveti Stavio je kolutove paradajza u saksiju sa zemljom: Kad vidite šta se desilo nakon 2 nedelje i vi ćete uraditi isto
15:35 Dom i saveti SIMBOLIKA BOJA KOJIM FARBATE USKRŠNJA JAJA Evo kakve događaje možete privući u svoj život u zavisnosti koju boju izaberete