20:57 Ispovesti "Rodila sam ružno dete": Nije ga ni pogledala posle porođaja, a zbog jednog njenog postupka milioni je osudili da je nemajka
10:01 Porodica Prvi put sa bebom u javnosti: Slavna manekenka blista, prošetala sina, svi gledaju samo u njih
17:05 Porodica Dečak oduševio 20 miliona ljudi: Ima samo 1,5 godinu, a neverovatnom brzinom slaže čašice po veličini!
12:06 Porodica Koju boju očiju će imati vaša beba? Možete da saznate i pre nego što ona dođe na svet, evo kako
20:15 Ispovesti Dala sam drugarici da mi pridrži bebu i nikada više u životu: Zbog onog što je uradila savladao me je neopisivi strah!
08:30 Porodica Ovo je nešto najslađe što ćete danas videti: Mama uhvatila bebu u ormariću sa slatkišima, ovu reakciju nije očekivala!
14:55 Porodica ČIM GA JE UZELA PO ROĐENJU, ZNALA JE DA NEŠTO NIJE U REDU Nije ličio na nju, a ni na oca, ono što su posle toga saznali bilo je potresno
16:23 Porodica Da li je opasno spavati sa bebom u krevetu? Patronažna sestra otkrila u kojim slučajevima treba ovo izbegavati
20:29 Porodica Mame vam neće reći, ali žele da znate: Ako se spremate da čestitate rođenje deteta, obratite pažnju na ove stvari
08:15 Porodica Kako objasniti detetu odakle dolaze bebe? Nemojte ovo pitanje doživljavati kao bauk, već preduzmite određene korake
13:58 Porodica Najbolje je da se beba rodi u ponedeljak: Svaki dan nosi simboliku, evo šta narodno verovanje otkriva o detetu
14:14 Dom i saveti Čišćenje PVC stolarije nikad nije bilo lakše: Ovo prirodno sredstvo skida fleke kao od šale!
13:43 Zdravlje Izbacila sam svekrvu iz kuće bez razmišljanja! Došla je da mi sredi stan, a ono što je uradila diglo mi je pritisak na 300!
12:41 Ispovesti Ima 102 godine i lice skoro bez bora! Celog života neguje kožu istim sredstvom koje možete da kupite za 400 dinara!
12:12 Horoskop Cveće ljubavi i sreće: Naše bake su verovale da privlači lepa dešavanja, pa je krasilo svaku kuću