12:52 Ispovesti „Mislila sam da neću preživeti porođaj“: Rodila bebu džina, doktori tako nešto godinama nisu videli!
15:21 Porodica Beba džin postala hit na internetu: Majka pokazala ogromno dete od 19 meseci, ljudi u šoku pitaju da li je pravo!
20:59 Poznati Dženifer Aniston progovorila o borbi za bebu: „Već 20 godina pokušavam da postanem majka“
10:30 Porodica Mlada majka zatražila savet zbog muža, a žene osule paljbu: “Zbog ovakvih danas svi brakovi pucaju!”
12:40 Porodica Nije Ivan, ni Marko, ni Jovana, a ni... 3 imena koja se posebno izdvajaju kao najlepša za decu rođenu u jesen
19:32 Ispovesti Moja sestra je svoju bebu dala meni: Odgajala sam je 5 godina kao ćerku, onda se ona vratila i tražila je nazad!
10:01 Porodica Sin mi se svake noći budio u 2 ujutru: Kada smo konačno otkrili razlog, odmah smo otišli u policiju!
20:29 Ispovesti Sonja (57) i Marko (69) plakali kad su dobili bebu: Čekali su 22 godine na svoju Bogdanu, čuda zaista postoje!
16:17 Ispovesti Da li sam preterala? Kada sam videla šta moja sestra radi mom sinu, odmah sam pozvala policiju
21:38 Dom i saveti Popite ovaj napitak pred spavanje: Mešavina dve namirnice koju zovu “noćni ubrzivač metabolizma” pokreće topljenje sala i smiruje telo
21:08 Dom i saveti Komšije će zanemeti: Evo kako da jelku okitite kao iz luksuznog časopisa, trikovi koji prave razliku
20:45 Dom i saveti "Ako ne večerate, telo će se osvetiti": Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana
20:22 Ispovesti Čuvala sam unuke godinama, a onda me je ćerka oterala s kućnog praga: "Čim sam se uhvatila za kvaku, stavila je ruku da ne uđem"
19:54 Horoskop Dnevni horoskop za 5. decembar: Rakovi, čuvajte se prevare, Strelčevi, izbegavajte sukobe, Jarčevi, pazite na šta trošite novac