14:54 Poznati Torta veća od nje: Hejli Biber jedva oduvala rođendanske svećice, svi su gledali u ovaj momenat!
11:41 Lepota i Moda Gola leđa i nakit na intimnom delu: Hejli Biber imala haljinu na sebi, ali kao i da nije - bukvalno se sve videlo!
12:30 Poznati Muž joj psihički propada, a ona lumpuje na tropskoj destinaciji! Žena posrnulog pevača živi svoj život iz snova i ništa je ne zanima!
14:02 Lepota i Moda Zaboravite na manikir koji ste do sada radili: Hejli Biber pokazala "kristalnu cipelicu" na noktima, u salonima traže samo to
15:49 Lepota i Moda Žene u Srbiji su ga nosile 90-ih, a ona 2025. godine u Parizu: Ovo je "predatorski" dezen koji će osvojiti jesen, ako ga već nemate, obavezno ga morate nabaviti
17:12 Lepota i Moda Obe u hljinama koje Srpkinje obožavaju, jedna se nosi u klub, a druga na večeru? Koja se bolje obukla, Kajli Džener ili Hejli Biber?
13:25 Lepota i Moda Manikir koji se najviše traži u salonima: Pogledajte zašto su nokti Hejli Biber postali hit!
18:30 Poznati Ne treba joj neprijatelj pored muža: Džastin Biber bezobrazno isprozivao ženu, umesto da joj čestita, on uradio ovo
13:16 Poznati Pala je maska idealne ljubavi: Oglasio se poznati pevač i ogolio istinu o svom braku, svi bez daha čitali njegovu poruku
17:20 Poznati Najneprijatniji trenutak na Met Gali: Ženu Džastina Bibera oblio hladan znoj kada je čula ime svoje večite suparnice!
21:38 Dom i saveti Popite ovaj napitak pred spavanje: Mešavina dve namirnice koju zovu “noćni ubrzivač metabolizma” pokreće topljenje sala i smiruje telo
21:08 Dom i saveti Komšije će zanemeti: Evo kako da jelku okitite kao iz luksuznog časopisa, trikovi koji prave razliku
20:45 Dom i saveti "Ako ne večerate, telo će se osvetiti": Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana
20:22 Ispovesti Čuvala sam unuke godinama, a onda me je ćerka oterala s kućnog praga: "Čim sam se uhvatila za kvaku, stavila je ruku da ne uđem"
19:54 Horoskop Dnevni horoskop za 5. decembar: Rakovi, čuvajte se prevare, Strelčevi, izbegavajte sukobe, Jarčevi, pazite na šta trošite novac