18:14 Zdravlje Dnevna rutina bogataša koji želi zauvek da ostane mlad: Bez ovih namirnica ne započinje dan
20:14 Porodica Jednojajčani blizanci proslavili 100. rođendan: Samo jednu poruku su imali za mlađe generacije
16:35 Dom i saveti Trik ove 103-godišnje bake za savršeno glatku kožu: Sarina baka otkrila tajnu, ceo život koristi ovu stvar, jeftiniju od 500 dinara
12:00 Dom i saveti Otkrivena tajna najzdravije salate na svetu: Jedite je uvek i produžite život, pravo je blago za organizam
22:04 Zdravlje Položaj spavanja otkriva koliko dugo ćete živeti: Da li ležite na pogrešnoj strani kreveta?
16:16 Ispovesti Profesor u 102. godini svaki dan vozi automobil: "Smanjio sam rizik od smrti za 75 odsto bez uzimanja tableta"
20:43 Zdravlje Doživeti stotu: Ako želite da zagazite u duboku starost, ove 4 namirnice nikada ne biste trebali da držite u kući
21:30 Porodica Ima 110 godina, a svakodnevno jede hamburger: Otkrio je šokantne navike koje su mu pomogle da stigne do ove neverovatne starosti
14:48 Porodica Ovako se svaka žena iz Srbije svađa sa svojim mužem na odmoru: Evo kako izgleda letovanje bračnog para sa Balkana
14:19 Ispovesti „Došla sam po naočare, izašla s tumorom na mozgu“: Rutinski pregled kod očnog mi je promenio život
13:54 Lepota i Moda Žene iz Pariza ovog leta ne skidaju ove sandale: I kod nas se već prave liste čekanja u radnjama, svi pričaju o njima
13:25 Lepota i Moda Manikir koji se najviše traži u salonima: Pogledajte zašto su nokti Hejli Biber postali hit!
12:34 Lepota i Moda Kako da za 10 sekundi prepoznate fejk torbu? 7 znakova koji raskrinkavaju i najbolje lažnjake