09:28 Zdravlje Živela je 117 godina: Naučnici su istraživali Marijinu dugovečnost pre smrti, sada otkrivaju njene najveće tajne
10:35 Zdravlje Otkriveno zašto je Marija živela 117 godina! Naučnici analizirali najstariju ženu sveta, evo u čemu je njena tajna
14:20 Porodica Dugovečnost na italijanski način: Dekica od 91 godinu šokirao savetima za mladost i zdravlje
13:25 Porodica „Jedno pravilo me održalo u životu 116 godina“: Najstarija žena na svetu otkrila tajnu dugovečnosti, kralj Čarls joj lično čestitao
13:42 Ispovesti Dan počinjem sa čašicom rakije i šoljom kafe i tako svako jutro: Mirjana u 99 -oj živi sama u selu i kaže da joj doktor ne treba
17:25 Horoskop Žive preko 100 godina: U 3 horoskopska znaka se rađaju dugovečni ljudi, pokazala statistika
13:50 Porodica Uverena da su 3 stvari ključne za dugovečnost: Žena proslavila 107. rođendan i otkrila da je uvek uživala u dobroj hrani
12:51 Ispovesti Sa 134 godine je najstariji čovek na Balkanu: Izrasli mu treći zubi s kojima može da podigne jare!
19:11 Zdravlje Doktor otkriva 4 navike koje usporavaju starenje: Brišu godine kao gumicom, a svi mogu da ih primene!
21:38 Dom i saveti Popite ovaj napitak pred spavanje: Mešavina dve namirnice koju zovu “noćni ubrzivač metabolizma” pokreće topljenje sala i smiruje telo
21:08 Dom i saveti Komšije će zanemeti: Evo kako da jelku okitite kao iz luksuznog časopisa, trikovi koji prave razliku
20:45 Dom i saveti "Ako ne večerate, telo će se osvetiti": Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana
20:22 Ispovesti Čuvala sam unuke godinama, a onda me je ćerka oterala s kućnog praga: "Čim sam se uhvatila za kvaku, stavila je ruku da ne uđem"
19:54 Horoskop Dnevni horoskop za 5. decembar: Rakovi, čuvajte se prevare, Strelčevi, izbegavajte sukobe, Jarčevi, pazite na šta trošite novac