16:40 Dom i saveti Snajka iz Bosne pokazala kako se pravilno kuva penasta turska kafa: Iznenadićete se koliko je drugačije nego kod nas
20:33 Dom i saveti Naučili smo odmalena ovako, ali izgleda sve vreme grešimo: Evo kako se pravilno kuva kafa, jednu stvar nikako ne smemo da radimo
08:01 Dom i saveti Mnogi su naučili pogrešno: Nikada ne sipajte kafu u ključalu vodu, evo i zbog čega
10:27 Dom i saveti Samo ovako će biti savršena: Evo kako da skuvate kafu da bi imala bogat ukus, otkrivamo sve tajne kafedžija
18:30 Poznati Ženi je mesto u KUHINJI? Halid Bešlić izjavio da NIKADA nije skuvao KAFU, smatra da je to ŽENSKI POSAO i da kuvaju samo PAPUČARI
12:36 Dom i saveti Mnogi će se ŠOKIRATI: Ovo su najveće GREŠKE koje pravimo kad kuvamo KAFU, na neke stvari nikada nismo obratili PAŽNJU!
15:01 Ispovesti Zaveo me je moj 30 godina mlađi majstor! Probudio je u meni vulkan strasti koji ni u braku nisam osetila!
13:34 Lepota i Moda Japanke sa 60 deluju kao da imaju 30: Ovih 5 tajni kriju od turista - a nećete verovati šta piju umesto kafe!
13:06 Poznati Zarađivala milione, pa "pala" zbog džempera: Glumica je bila globalna sprdnja - a onda je usledio drugi šok!