18:23 Lepota i Moda Torba za kojom su žene masovno ludele 2000-tih opet je u trendu: Nosi je i Irina Šajk ali na totalno moderniji način
15:46 Poznati Kim Kardašijan prošetala sa torbom od 100.000 evra: A kad vidite koliko košta ona koju nosi njena ćerka Nort (10), neće vam biti dobro
12:55 Lepota i Moda Ni torba od 37.000 dolara nije mogla da zaseni njenu tugu: Princeza u besprekornom izdanju, ali očaj "izbija" iz nje
09:57 Lepota i Moda Srpkinje poludele za ovom torbom: Apsolutni je hit proleća i čim se pojavi u prodavnicama, rasproda se brzinom svetlosti
15:34 Lepota i Moda "Jesi ti normalna?": Jedna od najpoznatijih tiktokerki razbesnela pratioce cenom torbe koju je dizajnirala, da li biste je nosili?
19:08 Lepota i Moda Praktična i elegantna: Ova model torbe je oličenje "tihog" luksuza, slavne lepotice je obožavaju
15:58 Poznati Jednostavno i efektno: Bela Hadid prošetala Njujorkom u ležernom izdanju, a njenu torbu poželeće svaka žena
11:28 Lepota i Moda Kajli Džener kao modna inspiracija: Njena svetlucava torbica je idealna za kombinovanje uz svaki autfit
14:50 Lepota i Moda Svi su gledali u detalj vredan 110.000 dolara: Nova torba Kim Kardašijan oduševila sve ljubitelje mode
10:31 Lepota i Moda Omiljena torba Sofije Milošević zaludela je svet: Ležernu kombinaciju upotpunila dodatkom od 8.000 evra
14:25 Lepota i Moda Torba Ane Bekute glavni hit sezone: Dala pola plate za "jambolija" torbu, da li biste je vi nosili?
20:18 Poznati Ona je kraljica minimalizma: Anđelina Džoli u beloj maksi haljini, a najviše pažnje je privukao njen odabir torbe
16:56 Porodica Nasmejao mamu i još 32 miliona ljudi! Rekla je sinu da mora na spavanje, a on je ovako prevario!
16:29 Dom i saveti Ne treba vam vodoinstalater: U zapušen odvod sipajte ovo sredstvo iz kupatila, odmah će proraditi!
15:58 Horoskop Ova 3 horoskopska znaka su prave pametnice: Misle brzinom munje, a probleme rešavaju očas posla!
15:29 Zdravlje Neurolog upozorava: Na jedan simptom demencije niko ne obraća pažnju, a javlja se tokom svakodnevnih radnji
14:59 Dom i saveti „Imam 50 godina i prvi put to čujem“: Čovek objasnio za šta se koristi svaka pregrada u mašini za veš, ljudi ne mogu da se načude
14:28 Ispovesti Život mi posle toga više nije bio isti: Pre nego što je umrla, mama mi je rekla jednu reč i to je sve promenilo