20:45 Poznati "To je najtragičnije u celom slučaju": Lekari zabrinuti za Brusa Vilisa, kažu da je situacija ozbiljna, a evo šta ih je najviše uplašilo
11:04 Poznati Brus Vilis proslavio 70. rođendan: Teško bolestan glumac zakoračio u osmu deceniju, ove slike su rasplakale ceo svet
14:06 Poznati Ćerka Brusa Vilisa otkrila nove detalje njegove teške borbe sa bolešću: Evo u kakvom stanju se trenutno nalazi filmska legenda
11:22 Poznati Neočekivana bolest promenila sve: Jedna uloga mu je obeležila život, dirljiva poruka ćerke Brusa Vilisa
17:28 Poznati Supruga Brusa Vilisa oglasila se povodom njihove 17. godišnjice braka: Njene reči su svakog rasplakale, a evo šta je poručila
11:08 Poznati Brus Vilis se i dalje bori: Ne prepoznaje svoje najbliže, jedva govori, ova slika je sve ganula do suza
09:40 Poznati Dotukla ga je bolest zbog koje više ne liči na sebe: Snimljen je u retkom izlasku, a ovaj detalj nikome nije promakao
21:41 Poznati "Videla sam ga pre dva dana": Demi Mur iznela nove detalje o zdravstvenom stanju Brusa Vilisa
14:16 Poznati Najtužnija fotografija dana: Ćerka Brusa Vilisa objavila sliku sa bolesnim ocem, a zbog onog što je napisala svima se srce slomilo
21:12 Poznati "On ne zna za mene": Ćerka Brusa Vilisa koja je i sama bolesna, otkrila nove detalje o glumčevom stanju
20:26 Poznati Tužne fotografije legendarnog glumca obilaze svet: Za njegovu bolest nema leka, a sad se pojavio nakon dužeg vremena
09:20 Poznati Ljubav je jača od bolesti: Ćerka Brusa Vilisa podelila dirljiv trenutak između glumca i njegove unuke, raznežila milione!
17:57 Dom i saveti Svi odmah "trče" da ih operu, a pojma nemaju da je to najveće ludost: Evo koju odeću nikako ne smete stavljati u veš mašinu
17:27 Horoskop Nedeljni horoskop od 8. do 14. jula: Au, blago se Bikovima, procvetaće na emotivnom planu, dok Škorpije duboko preispituju sve odluke u životu
16:56 Porodica U vodu za brisanje poda dodajte 1 začin: Prema narodnom verovanju, svađe će prestati i harmonija zavladati!
16:25 Zdravlje Opekotine od sunca prolaze preko noći! Od komšinice sam dobila recept za melem koji brzo ublaži bol i crvenilo
15:54 Dom i saveti Želite mekane peškire kao u skupom hotelu? Dodajte 1 sastojak umesto omekšivača i biće takvi!
15:23 Lepota i Moda Letnje haljine koje Srpkinje obožavaju: Razgrabe se za dan, jer laskaju svakoj figuri, lagane su i savršene za sve prilike